Omdömen från Hotel Ad Gallias

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Ad Gallias

Läs personliga omdömen av Hotel Ad Gallias som ligger i Aostadalen. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Ad Gallias. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Hotel Ad Gallias

Hotel Ad Gallias
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Ad Gallias
Dubbelrum Superior
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2016
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet
Bo och med resesällskap från Lerum i Sverige bodde på Hotel Ad Gallias i Bard från den 3. till den 4. juli 2010 innan det bodde de på Sun Beach i Lignano.

Lignano: Lägenheten var enkel, bra balkong och utmärkt läge. Smmantaget inte prisvärd. Bard: Ett alldeles förtjusande hotell, i en gammal miljö har man byggt in ett elegant och påkostat hotell med fina detaljer. Utmärkt kök med lokal meny. Roligt och annorlunda och perfekt för övenattning. Vi åkte upp till Cervinha och Matterhorn (tog runt en timma).

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Anna och Erik från Göteborg i Sverige bodde på Hotel Ad Gallias i Bard från den 29. till den 30. juli 2009.

Vi är mycket nöjda över vårat stopp i Bard. Det var en liten och jättemysig by. Vi stannade bara en natt vilket kanske räcker om man inte tänkt göra utflykter i området.
Det bästa med allt var hotellet. Rummen var jättefina och en helt underbar personal. Vi åt middag på hotellet vilket var väldig gott och prisvärt ( serverade först ett glas vin + förrätt utan kostnad). Frukosten var också helt underbar. Reser jag ner i området igen kommer jag definitivt att lägga en natt på detta hotell.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map