Hotell i Bard i Aostadalen

Hotel Ad Gallias

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Vid infarten till medeltidsstaden Bard och med utsikt över den ointagliga borgen ligger hotellet och lockar med en egen restaurang, komfort och en elegans som är ovanlig på dessa breddgrader. I restaurangen finner man välvda tak, öpnnen spis och stämningsfulla lokaler och om sommaren finns det utomhusservering på hotellets vackra träterrass.

En tilltalande miljö

Hotellet är fördelat i två byggnader och på varsin sida av gränden. Huvudbyggnaden är en välbehålld blåmålad egendom var man finner reception, bar, restaurang och de flesta av rummen. Här finns dessutom hiss och tillgång till internet. I restaurangen finner man välvda tak, öpnnen spis och stämningsfulla lokaler och om sommaren finns det utomhusservering på hotellets vackra takterrass. Här äter man a la carte men man kan även beställa halvpension - dock för minst 3 dagar. I den tillhörande gula byggnaden finns sex rum med lite högre standard och en trevlig lässal.

Läs mer om Hotel Ad Gallias

Ett annat av hotellets höjdpunkter är den panoramiska terrassen varifrån man kan se borgen Bard och de omgivande bergen. Den är smakfullt möblerad med utemöbler i trä.

Wellnesscenter Ad Aquas

I mycket smakfulla omgivningar i hotellets grottor finner man deras nya wellnesscenter. Området omfattar en stor jacuzzi i mosaik, vattenfall, bastu, turkiskt bad, cromoterapi, solstolar och massage (tillgång mot betalning).

Rummen på Hotel Ad Gallias

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Hotel Ad Gallias

Läs personliga omdömen av Hotel Ad Gallias som ligger i Aostadalen. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Ad Gallias. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Hotel Ad Gallias

Läs mer

Bo och med resesällskap från Lerum i Sverige bodde på Hotel Ad Gallias i Bard från den 3. till den 4. juli 2010 innan det bodde de på Sun Beach i Lignano.

Lignano: Lägenheten var enkel, bra balkong och utmärkt läge. Smmantaget inte prisvärd. Bard: Ett alldeles förtjusande hotell, i en gammal miljö har man byggt in ett elegant och påkostat hotell med fina detaljer. Utmärkt kök med lokal meny. Roligt och annorlunda och perfekt för övenattning. Vi åkte upp till Cervinha och Matterhorn (tog runt en timma).

Läs mer

Anna och Erik från Göteborg i Sverige bodde på Hotel Ad Gallias i Bard från den 29. till den 30. juli 2009.

Vi är mycket nöjda över vårat stopp i Bard. Det var en liten och jättemysig by. Vi stannade bara en natt vilket kanske räcker om man inte tänkt göra utflykter i området.
Det bästa med allt var hotellet. Rummen var jättefina och en helt underbar personal. Vi åt middag på hotellet vilket var väldig gott och prisvärt ( serverade först ett glas vin + förrätt utan kostnad). Frukosten var också helt underbar. Reser jag ner i området igen kommer jag definitivt att lägga en natt på detta hotell.

Läs mer

Bedömning av Hotel Ad Gallias

Läs mer
 
search map