Hotell i Bard i Aostadalen

Hotel Ad Gallias

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Vid infarten till medeltidsstaden Bard och med utsikt över den ointagliga borgen ligger hotellet och lockar med en egen restaurang, komfort och en elegans som är ovanlig på dessa breddgrader. I restaurangen finner man välvda tak, öpnnen spis och stämningsfulla lokaler och om sommaren finns det utomhusservering på hotellets vackra träterrass.

En tilltalande miljö

Hotellet är fördelat i två byggnader och på varsin sida av gränden. Huvudbyggnaden är en välbehålld blåmålad egendom var man finner reception, bar, restaurang och de flesta av rummen. Här finns dessutom hiss och tillgång till internet. I restaurangen finner man välvda tak, öpnnen spis och stämningsfulla lokaler och om sommaren finns det utomhusservering på hotellets vackra takterrass. Här äter man a la carte men man kan även beställa halvpension - dock för minst 3 dagar. I den tillhörande gula byggnaden finns sex rum med lite högre standard och en trevlig lässal.

Läs mer om Hotel Ad Gallias

Ett annat av hotellets höjdpunkter är den panoramiska terrassen varifrån man kan se borgen Bard och de omgivande bergen. Den är smakfullt möblerad med utemöbler i trä.

Wellnesscenter Ad Aquas

I mycket smakfulla omgivningar i hotellets grottor finner man deras nya wellnesscenter. Området omfattar en stor jacuzzi i mosaik, vattenfall, bastu, turkiskt bad, cromoterapi, solstolar och massage (tillgång mot betalning).

Rummen på Hotel Ad Gallias

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map