Hotell i Bard i Aostadalen

Hotel Ad Gallias

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Vid infarten till medeltidsstaden Bard och med utsikt över den ointagliga borgen ligger hotellet och lockar med en egen restaurang, komfort och en elegans som är ovanlig på dessa breddgrader. I restaurangen finner man välvda tak, öpnnen spis och stämningsfulla lokaler och om sommaren finns det utomhusservering på hotellets vackra träterrass.

En tilltalande miljö

Hotellet är fördelat i två byggnader och på varsin sida av gränden. Huvudbyggnaden är en välbehålld blåmålad egendom var man finner reception, bar, restaurang och de flesta av rummen. Här finns dessutom hiss och tillgång till internet. I restaurangen finner man välvda tak, öpnnen spis och stämningsfulla lokaler och om sommaren finns det utomhusservering på hotellets vackra takterrass. Här äter man a la carte men man kan även beställa halvpension - dock för minst 3 dagar. I den tillhörande gula byggnaden finns sex rum med lite högre standard och en trevlig lässal.

Läs mer om Hotel Ad Gallias

Ett annat av hotellets höjdpunkter är den panoramiska terrassen varifrån man kan se borgen Bard och de omgivande bergen. Den är smakfullt möblerad med utemöbler i trä.

Wellnesscenter Ad Aquas

I mycket smakfulla omgivningar i hotellets grottor finner man deras nya wellnesscenter. Området omfattar en stor jacuzzi i mosaik, vattenfall, bastu, turkiskt bad, cromoterapi, solstolar och massage (tillgång mot betalning).

Standardrum med balkong
- De tre standardrummen har balkong. Rummen har flatscreen-tv med italienska kanaler och är elegant inredda i varma färger och har privat badrum med toalett och duschkabin. Rummen har inte plats för extra säng.
Superiorrum
- De sju superiorrummen är större men har inte balkong. De ligger antingen i huvudbyggnaden eller i den angränsande gula byggnaden. Rummen har flatscreen-tv med italienska kanaler och är elegant inredda i varma färger och har privat badrum med toalett och duschkabin. Enstaka rum har plats för upp till två extra sängar.
Deluxe rum med balkong
- De två deluxe rummen är rymliga och har balkong (det ena med öppen och det andra med stängd). De ligger antingen i huvudbyggnaden eller i den angränsande gula byggnaden. Rummen har flatscreen-tv med italienska kanaler och är elegant inredda i varma färger och har privat badrum med toalett och duschkabin. Rummen har inte plats för extra säng.
Suite Relax
- Sviten har två separata sovavdelningar och ligger i den tillhörande gula byggnaden. Det finns ingen balkong. Rummet har flatscreen-tv med italienska kanaler och är elegant inredda i varma färger och har privat badrum med toalett och duschkabin med glasdörr. Dessutom finns det jacuzzi i rummet. Priset täcker tre personer, dvs. att det finns möjlighet för en extra säng som är inkluderat i priset.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Ca' Rapulin

Calosso, Piemonte

Sertorelli Sport Hotel

Cervinia, Aostadalen

Grand Hotel Courmayeur Mont Blanc

Courmayeur, Aostadalen

Rekommendationer till dig

Agriturismo Le Pale

Bogliasco, Ligurien

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Populärt i Aostadalen

search map