Hotell i Bard i Aostadalen

Bed & Breakfast Vecchio Torchio

 
Bed & Breakfast Vecchio Torchio är inte tillgänglig i dagsläget
Bed & Breakfast Vecchio Torchio är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Bard här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Bed & Breakfast Vecchio Torchio ligger mitt på Bards huvudgata Via Vittorio Emanuele ll. Den historiska charmen finns överallt.

B&B ligger på andra våningen. Man kommer in i ett uppehållsrum och ett kök där det serveras frukost. I köket finns ett kylskåp som gästerna kan nyttja och i uppehållsrummet finns en soffa som även den är till gästernas förfogande. Ägarna bor i en lägenhet bredvid.

Läs mer om Bed & Breakfast Vecchio Torchio

Rummen:
De två rummen ligger på tredje våningen och består av ett rum med dubbelsäng och ett lågt sittande och ett högt sittande fönster samt ett rum med två enkelsängar med ett högt sittande fönster. Rummen är fina och nyrenoverade. Mellan de två rummen finns ett privat badrum med toalett och dusch, vilket betyder att om man bokar båda rummen delar man badrummet, men bokar man endast det ena rummet så hyrs inte det andra rummet ut. Det är möjligt att få en extra säng i det ena rummet.

Observera att stället är en god utflyktspunkt för att upptäcka regionerana Aostadalen och PiemonteBard ligger på gränsen och att man på B&B Vecchio Torchio kan bo i en vecka men man betalar men bara för 6 nätter.

Dölj texten
 
 
search map