Hotell i Aosta

Hotel Express Aosta East

 
Hotel Express Aosta East är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Express Aosta East är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Aosta här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Express: ett bas-hotell med praktiskt läge

Hote Express är ett hotell utan krusiduller, där du hittar de basala faciliteterna och tjänsterna, som du behöver under ett kortare uppehälle. Oavsett om du är på väg till Frankrike eller längre ner söderut i Italien, eller om du bara längtar efter en liten, kort skidsemester är detta hotellet värt att se över.

Du är nära Aostas historiska centrum

Hotellet ligger ganska nära motorvägen (avfart Aosta Öst) och Aostas historiska centrum. Från Aosta stad, som ligger cirka 3 km från hotellet, kan du ta skidliften upp till skidresorten Pila. Du kan ta shuttlebussen som går var 20:de minut till stan om du inte väljer att köra din egen bil. Om du föredrar lite större skidområden så hittar du dessa inom 15-40 minuters bilväg (Courmayeur, Cogne, La Thuile, Cervinia, Champoluc och Gressoney).

Hotellet ligger bredvid ett stort shoppingcenter, som har både spa, wellness, gym, supermarknad, frisör, bankomat och åtskilliga restauranger. Andra aktiviteter, såsom golf, tennis och en uppvärmd pool kan du också hitta efter en kort biltur från hotellet.

Avstånd:
- Skidlift: ca 3 km
- Centrum: ca 3 km
- Shuttlebuss till skidområdet: Vid hotellet

Läs mer om Hotel Express Aosta East

Aosta-dalen är vacker både på sommaren och vintern

Hela området runt Aosta är vackert, inte bara till skidsport på vintern, men också på vår och sommar då du kan njuta av naturen genom att exempelvis vandra och cykla. Gran Paradiso National Park och Monte Avic Park ligger nära, och bjuder båda på storslående vandringsleder och cykelrutter.

Ett enkelt hotell med de nödvändiga faciliteterna

Som nämnt här ovan, passar hotellet bra till en skön, kortare vistelse. Det finns ingen restaurang, men som gäst har du möjlighet att få rabatt i självbetjäningsrestaurangen Fini, som ligger nedanför. Baren och loungen erbjuder ett skönt ställe att dricka en kaffe eller en drink på, medan du tittar på TV eller myser med ditt ressällskap. Frukosten (buffé) serveras varje morgon i loungen. Därutöver hittar du gratis wifi överallt på hotellet. Det finns goda parkeringsmöjligheter till din bil, och skidskåp till din utrustning.

Rymliga och komfortabla rum

Express Hotel har 74 rymliga och sköna rum. Det finns flera olika rumstyper tillgängliga och alla har hårtork, aircondition, sat-TV, wifi och badrum med dusch.

Läs om rummen på Hotel Express Aosta East

Dölj texten
 
 
search map