Hotell i Aosta

Hotel Beau Sejour

Ingång till Hotel Beau Sejour i Aosta
 
Hotel Beau Sejour är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Beau Sejour är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Aosta här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Ett bra och trevligt läge

Etroubles är en av de äldre medeltida städerna i Aostadalen, där den historiska vandringsrutten Via Francigena leder genom. Rutten sträcker sig ursprungligen från Rom till Canterbury - alltså hela vägen genom Italien och upp mot Schweiz. Här mellan Aosta och Sant Bernard, och stort sätt mitt Etroubles, ligger Hotel Beau Sejour, som trots det franskklingande namnet ligger i Italien. På sommaren är staden full av liv, och det är normalt sätt fullt av vandringsturister och mountainbikes som präglar bilden, men skidåkare intar staden på vintern. Skidområdet ligger cirka 5 kilometer bort, staden Aosta ligger cirka 18 kilometer längre söderut, och mot norr hittar du gränsen till Schweitz.

Restaurang med lokala rätter

Hotellet har en bra restaurang som erbjuder lokala rätter efter gamla och traditionella recept. Restaurangen är känd i lokalområdet och därför besöks den flitigt av både hotellets gäster men också av de lokala invånarna från de närliggande områdena. På sommaren kan du äta ute på en av de två terrasserna, varifrån du kan njuta av den fantastiska panoramautsikten över bergen och det vackra landskapet. Har du inte fått motion nog genom att vandra eller att åka skidor, erbjuder hotellet ett mindre gym. Och vill du ta med familjens husdjur, är det också möjligt som du anger det vid bokning.

Läs mer om Hotel Beau Sejour

Traditionella rum

Hotellet har 30 rum i olika kategorier. De vanliga standardrummen är inredda med basmöbler, medan du kan förvänta dig lite mer komfort om du bokar ett superiorrum eller en suite. Alla rum har telefon, satellit-TV, wifi och badrum med dusch eller badkar. En del av rummen på hotellet har också balkong, men det kan itne garanteras.

Läs om rummen på Hotel Beau Sejour

Dölj texten
 
 
search map