Omdömen från Maison Tissiere

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Maison Tissiere

Läs personliga omdömen av Maison Tissiere som ligger i Aostadalen. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Maison Tissiere. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Lugnt och idylliskt

Vi, ett vuxet par från Norge bodde här i 5 dagar i början av september. Väldigt mysigt hotell med hög standard, god mat, vin och trevligt värdskap, inklusive hunden Camilla. Fin utgångspunkt för turer med bil och till fots. Imponerande vandringsleder för vandrare.

Antey Saint André som semester-destination

Vi fick god hjälp på turistkontoret i Antey Saint André. Rekommenderar speciellt en tur till Chamois, en charmig bilfri bergsby även kallad "Alpernas pärla", Torgnon med många vandringsleder i vacker natur i höjderna och till området vid Monte Cervino (Matterhorn).

Maison Tissiere
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Maison Tissiere
Dubbelrum med balkong/terrass
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)

Det såg väldigt fint ut, men vi använde det inte då vi var ute i det fina vädret.
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

Fantastiskt!

Maison Tissiere är ett helt fantastiskt ställe. Vi hade valt halvpension, vilket vi inte ångrade. Härlig mat och bra service.

Antey Saint André som semester-destination

Maison Tissiere
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Maison Tissiere
Dubbelrum med balkong/terrass
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang

Vitvinerna var dessvärre lite för varma, annars gott vin.
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Maison Tissiere

Otroligt mysiga, vackra rum, mycket gästvänliga värdar. Bra glutenfria alternativ

Antey Saint André som semester-destination

Maison Tissiere
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Maison Tissiere
Dubbelrum med balkong/terrass
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Ren avkoppling i vackra omgivningar

En vacker, rymlig med hög kvalitet rum med utsikt över en mycket vacker natur. En riktigt trevlig plats då det hade varit för varmt längre ner i Italien. Vi kom från Cinque Terre. Vi använde det om en bas för utflykter till Mont Blanc, Matterhorn och nationalparken Paradiso. Vi åt inte på något annat ställe, även om vi från början hade planer på det. Innehavaren, personal och hotell hunden Camilla är alla mycket sympatisk

Antey Saint André som semester-destination

Aostadalen är värt ett besök. Vid Matter kan man ta en funiculare i 3 steg. Vi gick av vid första och gick så långt att vi kom till snö. Det finns en bra restaurang, som ägs av svenska Ulla. De serverar bl.a. älg och spelade gamla Abba låtar.

Maison Tissiere
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Maison Tissiere
Dubbelrum med balkong/terrass
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Maison Tissiere

Maison Tissiere
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Maison Tissiere
Dubbelrum med balkong/terrass
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 3 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Maison Tissiere

Maison Tissiere
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Maison Tissiere
Dubbelrum med balkong/terrass
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på franska. Klicka här för att se originalet

Härligt hotell

Underbara rum med en fantastisk utsikt. Riktigt bra kvällsmat.

Rekommendationer till andra gäster

Njut av naturen. Aosta är också värt ett besök.

Maison Tissiere
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Maison Tissiere
Dubbelrum med balkong/terrass
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)

Kändes kallare än de 29 grader som den skulle vara.
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bra bergshotell

Vi togs väl emot av Guja på hotellet. Det är en mycket trevlig stämning och vi upplevde att stället drivs mycket professionellt. Rummet var fint med en härlig utsikt och en liten balkong. Det finns en härlig trädgård runt hotellet och i spa-avdelningen finns en fin pool samt en bastu och ett ångbad.
Vi hade beställt halvpension, vilket kan rekommenderas, då det inte finns så många spännande restauranger och caféer i staden. I gengäld är maten på hotellet riktigt god och det finns möjlighet för barnen att få pasta med tomat- eller köttfärssås varje kväll, samt efterrätt. Personalen är mycket hjälpsam även om de inte pratar mycket engleska.

Rekommendationer till andra gäster

Man kan åka på många utflykter i området, t.ex. köra till kabinbanor, åka upp och gå därifrån. Det är inte så många vandringsmöjligheter från hotellet. Turen i bil till Bruil-Cervinia är brant och krokig men det är värt turen - vi åkte vidare upp med kabinbanan till Plan Maison där det är ett väldigt flott område med fin utsikt till Matterhorn.

Maison Tissiere
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Maison Tissiere
Fyrbäddsrum med balkong/terrass
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

I Loungen fungerade det.
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Gästfrihet i Alperna

Detta är ett fantastiskt vackert ställe i en mysig småstad - upp i dalsidan så man har också en väldigt vacker utsikt. En mycket trevlig och hjälpsam värdinna fick oss att känna oss som hemma och vistelsen startade också bra då vi blev uppgraderade från ett rum med balkong till suite på markplan. Detta var självklart för att de inte hade tillgång till den rumstyp som vi hade beställt, men när man får något som är ännu bättre, så är det ju inte några problem...
Dessvärre var det inte så bra väder när vi var där, något som begränsade turistverksamheten en del. Me värdinnan var mycket hjälpsam också med turistförslag, och det finns många spännande utflykter i området.
Maten var riktigt bra - och skulle man sätta fingret på något så skulle det vara att serveringspersonalen verkade något amatörmässig, men med lite god vilja kan ju detta ses som charmigt... saker och ting löser ju sig alltid till slut. Detta är en plats vi väldigt gärna reser tillbaka till, och vi kan varmt rekommendera det till andra.

Maison Tissiere
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Maison Tissiere
Dubbelrum med balkong/terrass
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)

Inomhus, men med bastu och ångbad
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet
Henning från Danmark bodde på Maison Tissiere i Antey Saint André

Beröm till er, allt fungerade och var perfekt, och i synnerhet Le Querce måste lyftas fram: miljö, mat och service var i en klass för sig - en plats man väldigt gärna vill återvända till.

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 

Liknande ställen

Ca' Rapulin

Calosso, Piemonte

Hotel Ghiffa

Ghiffa, Piemonte

Agriturismo Alberelle

Rovato, Lombardiet

Rekommendationer till dig

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Hotel Sette Archi

Ameglia, Ligurien

Populärt i Aostadalen

search map