Hotell i Antey Saint André i Aostadalen

Maison Tissiere

Övertäckt pool med öppna fönster Stämningsfull vinkällare Restaurang med öppen spis och panoramisk bergsutsikt
 
Maison Tissiere är inte tillgänglig i dagsläget
Maison Tissiere är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Antey Saint André här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotellet ligger i de mest magnifika naturomgivningar. Eldsjälen Guja är egentligen möbeldesigner och har förvandlat detta traditionella lantställe från 1700-talet till det mest inbjudande lilla alphotell med en smakfull inredning. Maison Tissiere har även pool, wellnesscenter, restaurang, panoramisk solterrass och underjordisk parkering. Dessutom ligger det endast 300 meter från den fina gamla kyrkan i Antey.

Möt den älskvärda värdinnan, Guja

Detta lantställe från 1700-talet har bevarat både sitt yttre och inre och familjen Chatrian har förvandlat det till det mest inbjudande lilla alphotelll i ytterst smakfull inredning, vilket mest beror på att ägarens dotter Guja har studerat till inredningsdesigner/möbeldesignar och har en god känsla för konstverk, former och färger.

Läs mer om Maison Tissiere

En skönt alpparadis

När man träder över tröskeln till detta fina alp-paradis möter man en kärleksfull hund och en liten reception med antika möbler. Bredvid finns ett uppehållsrum med bar, böcker och flatscreen-tv till gästernas förfogan. I trädgården finns en uteplats med solstolar och det finns dessutom en underjordisk parkering.

Här finns ett Wellnesscenter

Hotellet har ett skönhetscenter på undervåningen som omfattar en stor pool med öppna fönster ut mot den friska bergsluften om sommaren, bastu, turkiskt bad och möjlighet till massage (mot tillägg). Det hela är utformat i en stilful inredning med synliga stenväggar, exklusiva rottingmöbler och massor av träkonst. Återigen är det Gujas fingerfärdighet och inredningskompetenser som kommit till uttryck här.

Restaurang med öppen spis och stämning

I restaurangen sitter man långt från störande element och annat som kan påverka kvällens goda stämning i negativ riktning. Här sitter man under friliggande träbjälkar i den öppna spisens sken medans den panoramiska utsikten kämpar med tallrikens delikatesser om din uppmärksamhet. Menyn är naturligtvis präglad av lokala rätter (t.ex. kastanjer och ostar) och mycket rik. Vid sidan av restaurangen ligger frukostmatsalen var det i intima omgivningar serveras frukost per portion.

Rum med balkong/terrass

De 14 rummen är mycket smakfullt inredda av ägarens dotter Guja som lagt vikt på varma jordfärger och träkonst. Rummen är alla olika och det finns ingen tvivel om att det varit en lidelsefull inredningsarkitekt i farten. Alla rummen har antigen balkong eller privat trädgård/terrass framför rummet. Här finns hiss så man enklet tar sig upp till rummen. Det finns även Wi-Fi och eget badrum i elegant design (med ljust marmorgolv eller mörkt skiffer från Brasilien) med toalett och duschkabin.

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Maison Tissiere

Läs personliga omdömen av Maison Tissiere som ligger i Aostadalen. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Maison Tissiere. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 10 omdömen från Maison Tissiere

Fantastiskt

Läs mer

Lugnt och idylliskt

Vi, ett vuxet par från Norge bodde här i 5 dagar i början av september. Väldigt mysigt hotell med hög standard, god mat, vin och trevligt värdskap, inklusive hunden Camilla. Fin utgångspunkt för turer med bil och till fots. Imponerande vandringsleder för vandrare.

Läs mer

Fantastiskt!

Maison Tissiere är ett helt fantastiskt ställe. Vi hade valt halvpension, vilket vi inte ångrade. Härlig mat och bra service.

Läs mer

Ren avkoppling i vackra omgivningar

En vacker, rymlig med hög kvalitet rum med utsikt över en mycket vacker natur. En riktigt trevlig plats då det hade varit för varmt längre ner i Italien. Vi kom från Cinque Terre. Vi använde det om en bas för utflykter till Mont Blanc, Matterhorn och nationalparken Paradiso. Vi åt inte på något annat ställe, även om vi från början hade planer på det. Innehavaren, personal och hotell hunden Camilla är alla mycket sympatisk

Läs mer

Härligt hotell

Underbara rum med en fantastisk utsikt. Riktigt bra kvällsmat.

Läs mer

Bra bergshotell

Vi togs väl emot av Guja på hotellet. Det är en mycket trevlig stämning och vi upplevde att stället drivs mycket professionellt. Rummet var fint med en härlig utsikt och en liten balkong. Det finns en härlig trädgård runt hotellet och i spa-avdelningen finns en fin pool samt en bastu och ett ångbad.
Vi hade beställt halvpension, vilket kan rekommenderas, då det inte finns så många spännande restauranger och caféer i staden. I gengäld är maten på hotellet riktigt god och det finns möjlighet för barnen att få pasta med tomat- eller köttfärssås varje kväll, samt efterrätt. Personalen är mycket hjälpsam även om de inte pratar mycket engleska.

Läs mer
 
search map