Hotell i Antey Saint André i Aostadalen

Maison Tissiere

Övertäckt pool med öppna fönster Stämningsfull vinkällare Restaurang med öppen spis och panoramisk bergsutsikt
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotellet ligger i de mest magnifika naturomgivningar. Eldsjälen Guja är egentligen möbeldesigner och har förvandlat detta traditionella lantställe från 1700-talet till det mest inbjudande lilla alphotell med en smakfull inredning. Maison Tissiere har även pool, wellnesscenter, restaurang, panoramisk solterrass och underjordisk parkering. Dessutom ligger det endast 300 meter från den fina gamla kyrkan i Antey.

Möt eldsjälen Guja

Detta lantställe från 1700-talet har bevarat både sitt yttre och inre och familjen Chatrian har förvandlat det till det mest inbjudande lilla alphotelll i ytterst smakfull inredning, vilket mest beror på att ägarens dotter Guja har studerat till inredningsdesigner/möbeldesignar och har en god känsla för konstverk, former och färger.

Läs mer om Maison Tissiere

En skönt alpparadis

När man träder över tröskeln till detta fina alp-paradis möter man en kärleksfull hund och en liten reception med antika möbler. Bredvid finns ett uppehållsrum med bar, böcker och flatscreen-tv till gästernas förfogan. I trädgården finns en uteplats med solstolar och det finns dessutom en underjordisk parkering.

Wellnesscenter

Hotellet har ett skönhetscenter på undervåningen som omfattar en stor pool med öppna fönster ut mot den friska bergsluften om sommaren, bastu, turkiskt bad och möjlighet till massage (mot tillägg). Det hela är utformat i en stilful inredning med synliga stenväggar, exklusiva rottingmöbler och massor av träkonst. Återigen är det Gujas fingerfärdighet och inredningskompetenser som kommit till uttryck här.

Restaurang med öppen spis och stämning

I restaurangen sitter man långt från störande element och annat som kan påverka kvällens goda stämning i negativ riktning. Här sitter man under friliggande träbjälkar i den öppna spisens sken medans den panoramiska utsikten kämpar med tallrikens delikatesser om din uppmärksamhet. Menyn är naturligtvis präglad av lokala rätter (t.ex. kastanjer och ostar) och mycket rik. Vid sidan av restaurangen ligger frukostmatsalen var det i intima omgivningar serveras frukost per portion.

Rum med balkong/terrass

De 14 rummen är mycket smakfullt inredda av ägarens dotter Guja som lagt vikt på varma jordfärger och träkonst. Rummen är alla olika och det finns ingen tvivel om att det varit en lidelsefull inredningsarkitekt i farten. Alla rummen har antigen balkong eller privat trädgård/terrass framför rummet. Här finns hiss så man enklet tar sig upp till rummen. Det finns även wi-fi internet och eget badrum i elegant design (med ljust marmorgolv eller mörkt skiffer från Brasilien) med toalett och duschkabin.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Ca' Rapulin

Calosso, Piemonte

Hotel Ghiffa

Ghiffa, Piemonte

Agriturismo Alberelle

Rovato, Lombardiet

Rekommendationer till dig

Villa Giada

Imperia, Ligurien

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

search map