Semesterbostad i Antagnod i Aostadalen

Residence Trompe-L'Oeil

 
Residence Trompe-L'Oeil är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Trompe-L'Oeil är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Antagnod här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Residence Trompe-L'Oeil är ett trevligt lägenhetskomplex i skidområdet Antagnod (1710 m.ö.h.) var man finner fem pister (18km) och tre skidlifter. Man kan även åka till Champoluc (4 km) om man vill ha lite mer utmaning. Detta residence, som är granne med Hotel L'Espoir, ligger endast 250 meter från närmsta skidlift och 500 meter från den lilla stadskärnan var det finns tre restauranger.

Till gästernas förfogande finns det en skid-depå, ett litet gym,, tvättmaskin, en liten lekplats för barnen samt parkering (man parkerar gratis längst vägen). Det finns inte någon restaurang på stället men man kan välja frukost (buffè på grannhotellt Hotel L'Espoir (mot tillägg). Lägenheterna ligger alla i samma byggnad och har alla terrass eller balkong.

Läs mer om Residence Trompe-L'Oeil

Enrumslägenhet på 20 m² med 2 sovplatser
- Små trevliga lägenheter med uppehållsrum med kokvrå (micro, två kokplattor och kylskåp), fransksäng, wi-fi (mot betalning), Playstation, safertybox telefon samt badrum med toalett och dusch. Det finns tre av dessa lägenheter.
Enrumslägenhet på 30 m² med 4 sovplatser
- Trevliga lägenheter med uppehållsrum med kokvrå (micro, två kokplattor och kylskåp), en fransksäng, våningssäng, wi-fi (mot betalning), Playstation, safertybox telefon samt badrum med toalett och dusch. Det finns fyra av dessa lägenheter.

Dölj texten
 
 
search map