Hotell i Antagnod i Aostadalen

Hotel Petit Prince

 
Hotel Petit Prince är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Petit Prince är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Antagnod här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Petit Prince är ett typiskt italienskt familjeägt hotell som ligger i lugna och soliga omgivningar vid infarten till Antagnod precis vid skidliften i staden. Endast 4 km bort finner man den större liften i staden Champoluc som kan nås med en skibuss som kör var 15:e minut. I Champoluc finns dessutom ett större urval av butiker och restauranger.

Hotellet är mysigt och man känner sig snabbt hemma i de charmiga omgivningarna. Det finns inga tvivel om att ägarfamiljen gör allt för sina gäster som ska få en skön vistelse. Hotellets uppehållsrum med bar och TV-rum samt restaurangen som är elegant, stilfullt och snyggt möblerat med olika detaljer i "Alpinstil".

Läs mer om Hotel Petit Prince

På hotellet finns det dessutom en solterrass rakt ut till pisten där man kan njuta av de sista solstrålarna efter en lång dag i backen med utsikt till Monte Rosa glaciären. Dessutom finns det frukostrestaurang, lunch/middagsrestaurang, bar, internet-point, bastu, spa, litet gym, hiss, skid-depå, garage samt privat transferbuss till och från Champoluc mot betalning. OBS: Barn under 14 år får inte vistas i gymmet.

Det finns totalt 28 rum varav 3 av dem är suiter. De är alla trevligt inredda och utrustade med badrum, hårtork, telefon, satellit-TV, förvaringsbox och de flesta rum har även balkong. Det är möjligt att bo 5 personer på vissa rum som även har kokvrå och består av en mindre kokvrå samt sovrum och loft med två sängar.

Dölj texten
 
 
search map