Hotell i Antagnod i Aostadalen

Hotel Petit Prince

 
Hotel Petit Prince är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Petit Prince är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Antagnod här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Petit Prince är ett typiskt italienskt familjeägt hotell som ligger i lugna och soliga omgivningar vid infarten till Antagnod precis vid skidliften i staden. Endast 4 km bort finner man den större liften i staden Champoluc som kan nås med en skibuss som kör var 15:e minut. I Champoluc finns dessutom ett större urval av butiker och restauranger.

Hotellet är mysigt och man känner sig snabbt hemma i de charmiga omgivningarna. Det finns inga tvivel om att ägarfamiljen gör allt för sina gäster som ska få en skön vistelse. Hotellets uppehållsrum med bar och TV-rum samt restaurangen som är elegant, stilfullt och snyggt möblerat med olika detaljer i "Alpinstil".

Läs mer om Hotel Petit Prince

På hotellet finns det dessutom en solterrass rakt ut till pisten där man kan njuta av de sista solstrålarna efter en lång dag i backen med utsikt till Monte Rosa glaciären. Dessutom finns det frukostrestaurang, lunch/middagsrestaurang, bar, internet-point, bastu, spa, litet gym, hiss, skid-depå, garage samt privat transferbuss till och från Champoluc mot betalning. OBS: Barn under 14 år får inte vistas i gymmet.

Det finns totalt 28 rum varav 3 av dem är suiter. De är alla trevligt inredda och utrustade med badrum, hårtork, telefon, satellit-TV, förvaringsbox och de flesta rum har även balkong. Det är möjligt att bo 5 personer på vissa rum som även har kokvrå och består av en mindre kokvrå samt sovrum och loft med två sängar.

Dölj texten
 
 

Liknande ställen

Hotel Ad Gallias

Bard, Aostadalen

Sertorelli Sport Hotel

Cervinia, Aostadalen

Ca' Rapulin

Calosso, Piemonte

Populärt i Aostadalen

search map