Hotell i Antagnod i Aostadalen

Hotel L'Espoir

 
Hotel L'Espoir är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel L'Espoir är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Antagnod här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel L'Espoir är ett trevligt skidhotell i skidområdet Antagnod (1719 m.ö.h.) var man finner 5 pister (18 km) och tre skidlifter som man kan ta till Champoluc (4 km). Hotellet ligger endast 250 m från närmsta skidlift och ca. 500 meter från staden centrum var det finns 3 restauranger.

När man kommer in i hotellet finner man receptionen och ett trevligt uppehållsrum med alpstämning och frukostrum var den serveras på buffè. Hotellet har även en skiddepå ett litet träningscenter, tvättmaskin, en liten lekplats för barnen och parkering för gästerna (men parkerar gratis längst vägen). Det finns inte restaurang på stället.

Läs mer om Hotel L'Espoir

Rum:
- Hotellets 7 rum är alla fint inredda med satellit-TV, minbar, safety-box, wi-fi (mot tillägg) och eget badrum med toalett, hårtork och dusch. Alla rum har egen ingång utifrån och ett par av rummen har balkong. De är alla inredda som dubbelrum med 5 av dem har möjlighet till en extra säng och ett rum kan ha två extra sängar för en familj på 4 personer.

Dölj texten
 
 
search map