Semesterbostäder & hotell i Villa Rosa

 
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Staden är en av de mer kända orterna för dem som önskar åka på badsemester i Abruzzo, och är också känd för sin sandstrand som sträcker sig flera kilometer längs Adriatiska havet.

Karta över Villa Rosa

Klicka på kartan här nedan för att få en överblick över området samt för att se vilka semesterbostäder vi tillhandahåller här för tillfället.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Då byn inte är speciellt stor är den ideal för den som önskar en avslappnande badsemester i gröna omgivningar. Trots byns storlek är det inte svårt att hitta restauranger i byn.

Läs mer om Villa Rosa

Hotell och semesterlägenheter i Villa Rosa

Är du på jakt efter en semesterbostad för en sommar vid havet i Italien? Det kan du enkelt göra i sökmotorn här hos In-Italia, då den rymmer flera hundra hotell, semeterlägenheter och villor i Italien - både vid havet och längre in i landet. Det är endast boende som vi personligen har handplockat - och besökt - som får ta plats i vår sökmotor, så därför kan du känna dig trygg i valet av semesterbostad i Villa Rosa, och veta att du här kommer få en bra bas för en avslappnande semester i Italien.

Ska du på semeter med en större grupp vänner, eller med hela tjocka släkten? Så kan vi också rekommendera möjligeten att hyra en hel villa i Italien. Det är den perfekta semesterformen om man önskar full självständighet, och massor av privatliv.

>>> Sök priser på hotell eller semesterbostad i Abruzzo här

Dölj texten
 
 
search map