Semesterbostad i Vasto in Abruzzo

Residence Villa Caprera

 
Residence Villa Caprera är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Villa Caprera är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Vasto här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Residence Villa Caprera ligger mitt i Vasto Marina endast ca. 80 meter från den fina sandstranden och flera matställen och kafféer. Lägenheterna är nyrenoverade och har alla balkong. Pool, barnpool och restaurang på Hotel Adriatico (andra sidan gatan) kan användas fritt och det är även här man checkar in vid ankomst.

Sandstrand och pool
Lägenheterna ligger som sagt under 100 meter från den fina sandstranden i Vasto Marina. Här kan man boka solstolar och parasoll på privat strand. På stranden arrangeras även underhållning både för små och mellanstora barn i dagtimmarna. Man kan även fritt använda poolen på grannhotellet som har både vanlig pool och barnpool. Observera att bakom hotellet löper en bro med trafik som är synlig från hotellet. Vid poolområdet är det ofta underhållning för barnen i högsäsongen - från ca. kl. 21:00 till midnatt. Av andra faciliteter finns det gratis parkering på hotellet och på själva Villa Caprera finns det hiss.

Läs mer om Residence Villa Caprera

Restaurang
Det är möjligt att beställa halvpension på grannhotellet. Menyn till kvällen består av lokala och nationella rätter. Förrätten och huvudrätten serveras som regel vid bordet mendan tillbehören serveras som buffé. Ifall man inte önskar att äta på grannhotellet så finns det ett stort urval restauranger och pizzerior på gångavstånd i Vasto Marina.

Lägenheterna på Residence Villa Caprera

Tvårumslägenhet med 2+2 sovplatser (med balkong)

Dessa 7 lägenheter är moderniserade och har alla balkong. Lägenheterna som mäter ca. 30 m² har aircondition och består av uppehållsrum med dubbel bäddsoffa, kokvrå, sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett, dusch och hårtork.

Dölj texten
 
 

Liknande ställen

Oleandri Resort

Paestum, Kampanien

Hotel Scapolatiello

Cava de' Tirreni, Kampanien

Hotel Cristina

Sant' Agnello, Kampanien

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt in Abruzzo

Sextantio Albergo Diffuso

Santo Stefano di Sessanio

Rosburgo Sea Resort

Roseto degli Abruzzi

search map