Hotell i Vasto in Abruzzo

Hotel San Marco

Moderna badrum Det finns en fin gemensam terass framför hotellet
 
Hotel San Marco är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel San Marco är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Vasto här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel San Marco är ett litet stadshotell mitt i Vasto, som räknas till en av de historiska pärlorna längs Adriatiska kusten. En kustremsa som traditionellt sett mest präglas av badställen som dykt upp på senare tid och därför inte har något charmigt medeltida centrum. Men det har Vasto! Och de breda sandstränderna ligger bara ca. 2 km från hotellet.

Bara ca.100 meter bort börjar Vastos shoppinggata - och det är naturligtvis även gångavstånd till flera matställen, däribland två restauranger (ca. 100 m) som har rabattavtal med hotellet: Karibu där man hittar både fisk, kötträtter och pizza samt La Veccia Vasto som är en trattoria.

Läs mer om Hotel San Marco

Det finns en gemensam terass framför hotellet men i övrigt inga andra gemensamma område. Innanför dörrarna hittar man reception och frukostmatsal där frukosten serveras som buffé. Rummen ligger på andra och tredje våningen - och det finns ingen hiss (vilket bland annat är anledningen att hotellet enbart har har 2 stjärnor och inte 3). Parkering: det finns gratis parkering framför hotellet (enbart 5 platser som inte kan förbokas) men det finns även ett parkeringshus ca 300 m bort.

Rummen på Hotel San Marco

Dubbelrum

Dessa 18 rum är fint inredda och är alla utrustade med wi-fi, lcd satellit-tv, aircondition, säkerhetsbox och badrum med toalett, hårtork och dusch. Bara ett fåtal rum har balkong.

Trippelrum

Dessa sex rum är fint inredda och är alla utrustade med wi-fi, lcd satellit-tv, aircondition, säkerhetsbox och badrum med toalett, hårtork och dusch. Två av dem har balkong. Vid 4-bäddsrum slås den extra bäddsoffan upp som våningssäng.

Dölj texten
 
 
search map