Hotell i Vasto in Abruzzo

Hotel dei Sette

Frukostmatsal
 
Hotel dei Sette är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel dei Sette är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Vasto här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Residence Hotel dei Sette ligger centralt med endast ca. 400 meters promenad till den gamla stadsdelen med butiker, matställen och inte minst den vackra utsikten som kan avnjutas vid Belvedere San Michele och från stora delar av den gamla stadsdelen.

Hotellets placering uppe i Vasto betyder att man smidigt kan kombinera en vistelse med gångavstånd till stadens charmiga gamla stadsdel med att man endast har ca. 2 km ner till den fina stranden vid Vasto Marina dit hotellet erbjuder gratis schuttlebuss om sommaren. Hotellet ligger utmed en väg så man bör räkna med en del trafik. Å andra sidan finns det offentlig transport utmed denna väg och hotellet har även tillgång till ett garage.

Läs mer om Hotel dei Sette

Hotellet är enkelt och spartanskt inrett och rekommenderas åt dem som sätter pris på det fina läget framför ett högklassigt hotell. Det finns reception med tillhörande bar, frukostmatsal, hiss samt enkelt inredda rum med balkong - flera av dem med fin utsikt.

Rummen på Hotel dei Sette

Dubbelrum med balkong

De totalt 10 rummen är alla enkelt inredda och utrustade med balkong, satellit-TV, förvaringsbox, wi-fi, minibar, aircondition samt badrum med toalett, hårtork och dusch. Enstaka rum har utsikt till havet och Vasto Marina.

Trippelrum med balkong

Trippelrummen är alla enkelt inredda och utrustade med balkong, satellit-TV, förvaringsbox, wi-fi, minibar, aircondition samt badrum med toalett, hårtork och dusch. Enstaka rum har utsikt till havet och Vasto Marina.

4-bäddsrum med balkong

4-bäddsrummen är alla enkelt inredda och utrustade med balkong, satellit-TV, förvaringsbox, wi-fi, minibar, aircondition samt badrum med toalett, hårtork och dusch. Enstaka rum har utsikt till havet och Vasto Marina.

Dölj texten
 
 
search map