Omdömen från Agriturismo Madonna degli Angeli

 
Agriturismo Madonna degli Angeli är inte tillgänglig i dagsläget
Agriturismo Madonna degli Angeli är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Tocco da Casauria här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Agriturismo Madonna degli Angeli

Läs personliga omdömen av Agriturismo Madonna degli Angeli som ligger in Abruzzo. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Agriturismo Madonna degli Angeli. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Lars-Gustav och Britt-Mari från Vilhelmina i Sverige bodde på Agriturismo Madonna degli Angeli i Tocco da Casauria från den 17. till den 24. september 2012.

Tack ! Vi hade nog ingen aning om vilket fantastisk område vi hade bokat vår resa till. Vi ägnade hela veckan åt att åka runt i bergen till alla fantastiska byar och samhällen. En dag vid havet var heller inte fel ! Varje morgon tog vi fram kartan och förstorningsglaset och försökte hitta den minsta vägen och den minsta byn. Sen programmerade vi vår GPS och drog iväg i vår hyrbil. Mysiga luncher och kaffepauser blev det varje dag. Vädret var verkligen på vår sida och förhöjde upplevelsen av den fantastiska naturen. Vår värd Lorenzo är en fantastisk varm och serviceinriktad person som gav oss många tips och berättade engagerat om Abruzzos historia, människor och natur.

Om man gillar att åka runt som vi gjorde, är ett starkt tips att ha med en GPS. Det finns väldigt många vägar och vägkorsningar och inte alltid skyltar. Men med en GPS hittar man dit man vill. Men ibland undrade vi om den lilla vägen verkligen ledde dit vi ville !? Men fram kom vi alltid.

Vi är övertygade om att vi kommer att återvända till Abruzzo och gärna till Lorenzo och hans varma och engagerade värdskap !

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Gudrun och resesällskap från Sollentuna i Sverige bodde på Agriturismo Madonna degli Angeli i Tocco da Casauria från den 28. juli till den 3. augusti 2012.

Det var en alldeles utmärt plats att tillbringa en vecka på den Italienska landsbygden. Gården var vacker, trivsam och standarden utmärkt. Värdparet var mycket trevliga och hjälpsamma på alla sätt, genom dem fick vi massor av tips på trevliga utflykter i det vackra landskapet.
Djuren på gården var underbara att stifta bekantskap med och vi fick plocka bär och frukt så mycket vi ville. Det är en plats som jag mycket väl kan tänka mig att återvända till.
Det fanns en enkelt restaurang bara 3-400 m bort som hade underbart god mat. I den närbelägna staden fanns bra affärer att köpa mat i.
Vi trivdes alltså alldeles utmärkt och kan rekommendera stället, lugn och ro samt vacker natur.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 3 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map