Agriturismo i Tocco da Casauria in Abruzzo

Agriturismo Madonna degli Angeli

 
Agriturismo Madonna degli Angeli är inte tillgänglig i dagsläget
Agriturismo Madonna degli Angeli är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Tocco da Casauria här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Agriturismo Madonna degli Angeli ligger riktigt bra till om man har planer på att besöka Abruzzos vackra nationalparker (det ligger mellan Majella Nationalpark och Gran Sasso Nationalpark) och samtidigt gärna vill ha möjlighet för en kort bilresa till havet och stranden - det är nämligen bara 30 minuters bilresa till Adriatiska havskusten härliga sandstränder.

Huvudbyggnaden var ursprungligen en typ av gästgiveri där man bytte de trötta hästarna mot utvilade redan på 1600-talet. Ägorna ligger nere i dalen ca 3 km från byn (Tocca da Casauria) - men det är bara 350 meter till närmaste matställe (en välkänd trattoria, och går man ca 600 meter längre hittar man en riktigt bra restaurang) och 2,5 km till närmaste supermarket, som ligger längs SS5 (Statale Tiburtina). Idag tillhör huset och de omkringliggande två hektaren mark Lorenzo och hans familj. Och det är inget tvivel om att Lorenzo är förälskad i sin egendom och i sitt hemland vilket man få glädje av under sin vistelse eftersom han talar engelska och är väldigt mån om att alla gäster får en fantastisk upplevelse.

Läs mer om Agriturismo Madonna degli Angeli

I trädgården har Lorenzo anlagt en pool på 5x10 meter och tillhörande solterrass med parasoller och solstolar i ett avskilt och soligt läge. Gästerna kan även utnyttja det gemensamma grillområdet, roa sig med bordtennis och biljard eller sätta sig på de mountainbikes som kan beställas för att göra utflykter längs stigarna i området. Något som man också bör vara beredd på är att man får sällskap av ägarens hund, katt och getter som all får gå fritt på gräsmattan. Du befinner dig här på en riktig agriturismo efter konstens alla regler, men djuren är vänligt sinnade och vill bara göra gästerna sällskap. I den stora parken kan man då och då stöta på rävar, grävlingar, ekorrar men även vackra fåglar som falkar, ormvråk, härfågel m.fl.

Egna produkter & utflyktsmöjligheter
Gårdens grödor kan man njuta av under hela vistelsen så länge vädret - och vildsvinen - låter dem växa. På våren kan man plocka de lokala salladssorterna som växer på fälten (cicoria, borraggine, etc.) samt sparris. På sommaren är det möjligt att plocka jordgubbar, björnbär, mullbär samt frukter från de exotiska smultronträden och från slutet av augusti även gröna och blå vindruvor, fikon och pinjenötter. Under hösten är det säsong för nötter, kaki-frukter, men även äpplen och päron... Lorenzo och familjen kan dessutom hjälpa till att organisera utflykter i bergen, som kan göras till fots, i kanot eller på ryggen av en åsna eller en häst.

Lägenheter med uteplats
På första våningen i huvudbyggnaden, som en gång i tiden användes som stall till hästarna och andra djur, tillbringar Lorenzo och hans familj sin tid på landet. Här tas även gästerna emot när de anländer till gården. På gården finns det 7 lägenheter som är inredda antingen där det en gång i tiden bodde hårt arbetande jordbrukare eller i de utrymmen som fungerade som lager för gårdens produkter. Varje lägenhet har sin ingång och egen uteplats med bord och stolar. De är olika inredda med öga för att skapa en rustik med trevlig miljö. Det finns totalt plats för 20 gäster förutom Lorenzo och hans familj.

Läs om lägenheterna på Agriturismo Madonna degli Angeli

Dölj texten
 
 
search map