Hotell i Silvi Marina in Abruzzo

Hotel Abruzzo Marina

 
Hotel Abruzzo Marina är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Abruzzo Marina är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Silvi Marina här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Abruzzo Marina ligger rakt ut till stranden i badorten Silvi Marina som är känd för sin fina sandstrand och det klara havsvattnet. I närheten av hotellet finns det shoppingmöjligheter samt matställe. I centrum finns även tågstation så man lätt kan ta sig hit från Pescara och njuta av sin badsemester utan hyrbil.

Hotellet har privat strand samt pool på 8 x 18 meter med tillhörande solterrass och bar. Under sommarmånaderna finns det minikubb för barnen (men språket gör att föräldrar bör vara närvarande). Hotellet har varit uppmärksamma på barnfamiljernas behov så man har inrett ett kök för småbarnfamiljer som här får möjlighet att värma nappflaskor då det finns micro och kylskåp samt deciderat barnmat. Det är dessutom möjligt att hyra vagn, barnstol och barnsäng samtidigt som det finns ett litet lekområde för de små. För alla dessa faciliteter betalar man endast en liten avgift för.

Läs mer om Hotel Abruzzo Marina

På hotellet finns det även 24-timmars reception, bar, restaurang, mötesfaciliteter samt restaurang. Restaurangen vänder direkt mot havet och är mycket ljus. Det serveras lokala specialiteter samt internationella rätter. På taket finns en bred terrass som dock endast är öppen vid speciella tillfälle. Pakeringsplatsen vid hotellet är inte speciellt stor och kan användas efter "först till kvarn" principen. I närheten finns det även möjlighet att mot betalning få tillgång till övertäckt parkering.

Hotellets 110 rum är fint inredda och utrustade med aircondition, wi-fi, satellit-TV, telefon, minibar, förvaringsbox samt badrum med toalett, dusch eller badkar och hårtork. Samtliga rum har även balkong. Det är möjligt att boka till en eller två extra sängar i flera av rummen.

- Classic-rummen är fint inredda och utrustade med balkong som vänder mot centrum och kullarna bakom staden.
- Superior-rummen är fint inredda, något rymligare och har balkong med utsikt från sidan mot havet.
- Prestige-rummen är snyggt inredda, stora och rymliga och har balkong med direkt havsutsikt.

Dölj texten
 
 
search map