Agriturismo i Silvi Marina in Abruzzo

Agriturismo Le Macine

 
Agriturismo Le Macine är inte tillgänglig i dagsläget
Agriturismo Le Macine är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Silvi Marina här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Le Macine ligger på en sluttning i gröna omgivningar ca. 6 km från havet och den fina sandstranden i Silvi Marina samt endast ca. 2 km från den lilla medeltidsstaden Silvi Alta.

Vackert landskap i harmoni med havet

Från gården har man en praktfull utsikt över det vackra, kuperade landskapet samt havet i fjärran. Detta område bjuder på en mängd olika utflyktsmål, både för natur, bad och kultur. Kör man 35 km mot väster, inåt landet kommer man till Apenninerna där man finner storslagen natur. På vägen kan man välja att stanna till i någon av de många medeltidsstäderna, alla placerade på toppen av en kulle med fin utsikt.

Läs mer om Agriturismo Le Macine

Restaurang och pool

Le Macine är ett gammalt lantställe som har helt moderniserats och är mycket välskött. Det finns pool med vattenmassage och en härlig solterrass med solstolar och havsutsikt. Dessutom finns det restaurang med populära temakvällar som pizza-night, grillkväll där alla gästerna äter tillsammans i den härliga innergården. I stallet har man inrett en liten taverna med soffor, satellit-TV och bordtennis. På stället finns det även lekplats, uppmurad grill, liten fotbollsplan bland olivträden, parkering samt ett familjekök där gästerna som bor i rum kan använda. Detta är öppet 24 h om dygnet. Gästerna är dessutom välkomna att förse sig med frukt och grönt från köksträdgården där det bland annat växer vattenmeloner! På stället arrangeras även matlagningskurser mot betalning.

Både rum och lägenheter

Det finns både hotellrum och lägenheter på stället, båda inredda på gammalt, rustiskt vis. Lägenheterna ligger i en sidobyggnad ca. 150 m från huvudbyggnaden och är utrustade med badrum med toalett och dusch, kök samt möblerad terrass eller balkong.

Lägenheterna på Agriturismo Le Macine

Enrumslägenhet med 2 sovplatser

ligger på första våningen och består av ett rymligt uppehållsrum med kök och nattområde med dubbelsäng samt badrum med WC och dusch. Nattområdet är avskilt från köket/uppehållsrummet via en skilljevägg. Till lägenheten hör en möblerad terrass.

Tvårumslägenhet med 4 sovplatser

ligger antingen på första våningen eller andra våningen. Lägenheten består av ett rymligt uppehållsrum med kök och nattområde med bäddsoffa för två avskilt från köket/uppehållsrummet via en skiljevägg, sovrum med dubbelsäng samt badrum med WC och dusch. Till lägenheten hör en möblerad terrass eller balkong.

Tvårumslägenhet med loft och 4/6 sovplatser

ligger på första våningen och består av rymligt uppehållsrum med kök och bäddsoffa för två, sovrum med dubbelsäng, loft med 2 enkelsängar samt badrum med WC och dusch. Till lägenheten hör en möblerad terrass.

Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser

ligger på första våningen och består av ett rymligt uppehållsrum med kök och bäddsoffa för två, två sovrum med dubbelsäng samt badrum med WC och dusch. Till lägenheten hör en möblerad terrass.

Dölj texten
 
 
search map