Hotell i Scanno in Abruzzo

B&B Il Palazzo

 
B&B Il Palazzo är inte tillgänglig i dagsläget
B&B Il Palazzo är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Scanno här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

B&B Il Palazzo är en herrskaplig upplevelse med högt till tak. Denna 1700-tals egendom Palazzo Parente mitt i Scanno gamla bydel har välvda tak, freskomålningar, antika möbler och ett husaltare som visar att husets ursprungliga ägare har varit en familj av en viss betydelse. I frukostsalen (buffé) kan man njuta av de vackra freskomålningarna i taket och utsikten över Scannos tak.

Rum:
De sju rummen ligger alla på 3:e våningen i egendomen (ingen hiss). De är alla inredda med antika möbler, tv och eget badrum med toalett, hårtork och dusch. Två av rummen som har direkta tillgång till varandra, är en ideell lösning för familjer. Flera av rummen har plats för en extra säng och två rum är för fyra personer (dubbelsäng + våningssäng).

Läs mer om B&B Il Palazzo

Ristorante Costanza e Roberto:
En liten promenad från Il Palazzo ligger värdinnans restaurang Ristorante Costanza e Roberto på Via Roma 15 där Costanza själv står i köket och dukar upp med lokala rätter och oemotståndliga ostar.

Det är gratis parkering till lägenheterna. Gäster på B&B Il Palazzo får 15 % rabatt i restaurangen.

Dölj texten
 
 
search map