Omdömen från Sextantio Albergo Diffuso

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Sextantio Albergo Diffuso

Läs personliga omdömen av Sextantio Albergo Diffuso som ligger in Abruzzo. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Sextantio Albergo Diffuso. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Vi saknade ord – helt unik upplevelse

Att köra in i byn och checka in på detta otroliga hotell är något av det häftigaste vi någonsin provat: hotellet består av spridda, gamla hus som renoverats i genuin gammal stil, med stor kreativitet och även humor. I rummet där vi bodde hade de integrerat ett äggformat lyxbadkar, och vi hade eldstad som vi själva kunde tända i. Resten av byn är smakfullt renoverad och rymmer hotellets egen restaurang, vinbar och tesalong. Oförglömligt.

Rekommendationer till andra gäster

Observera att hotellet ligger nära Campo Imperatore och Italiens högsta berg. Det går mycket snabbt att ta sig dit med bil.

Sextantio Albergo Diffuso
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Sextantio Albergo Diffuso
Dubbelrum Classic (inkl. frukost - ingen återbetalning)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map