Semesterbostad i Roseto degli Abruzzi in Abruzzo

Rosburgo Sea Resort

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Rosburgo Sea Resort ligger knappt 50 meter från stranden och ca. 1 km från centrala Roseto degli Abruzzi. Matställe och inköpsmöjligheter finns på gångavstånd.

Stora terrasser

Byggnaden stod klar år 2008 och är designad med fokus på att gästerna ska ha så mycket plats som möjligt utomhus då man finner enorma terrasser, de flesta med havsutsikt, dock lite skymd av byggnaderna på första rad mot stranden. Vid ingången finns det dessutom en mindre pool med vattenmassage.

Läs mer om Rosburgo Sea Resort

Lägenheter med stilren inredning

De 42 lägenheterna är stilrena och utrustade med aircondition och TV. På första våningen finns det dessutom reception (med möjlighet för uppkoppling till wi-fi) och tvättrum med gemensam tvättmaskin (mot betalning). Parkering sker på offentliga platser - mot betalning kan man även få övertäckt parkering. Notera att järnvägen passerar inte långt från lägenheterna så man ska vara förbered på att tågen hörs när de kör förbi. Det finns även parkering i förbindelse med den byggnad med 10 platser som ska förbokas. Alternativt finns det en ny gratis parkeringsplats sidan om lägenheterna.

Lägenheterna på Rosburgo Sea Resort

Enrumslägenhet med 3 sovplatser

Lägenhet med entre från gatan. Denna typ av lägenheter består av allrum med kokvrå och enmansbäddsoffa samt dubbelsäng, badrum med toalett och dusch. OBS:Dessa lägenheter är ganska mörka och verkar instängda så vi rekommenderar våra kunder att i första hand boka annan lägenhetstyp.

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (med terrass)

Dessa lägenheter ligger antingen på 2:a eller 3:e våningen. De består av uppehållsrum med bäddsoffa med en och en halv sovplats (140 x 190 cm och därmed bäst för barn under 12 år), sovrum med dubbelsäng, badrum med toalett och dusch samt terrass med bord och stolar.

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (med terrass och havsutsikt)

Dessa lägenheter ligger antingen på 2:a eller 3:e våningen. De består av uppehållsrum med bäddsoffa med en och en halv sovplats (140 x 190 cm och därmed bäst för barn under 12 år), sovrum med dubbelsäng, badrum med toalett och dusch samt terrass med havsutsikt, bord och stolar.

Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (med terrass)

Dessa lägenheter ligger endast på översta våningen som är den 4:e. De består av uppehållsrum med bäddsoffa med en och en halv sovplats (140 x 190 cm och därmed bäst för barn under 12 år), två sovrum med dubbelsäng, badrum med toalett och dusch samt terrass med bord och stolar.

Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (med terrass och havsutsikt)

Dessa lägenheter ligger endast på översta våningen som är den 4:e. De består av uppehållsrum med bäddsoffa med en och en halv sovplats (140 x 190 cm och därmed bäst för barn under 12 år), två sovrum med dubbelsäng, badrum med toalett och dusch samt terrass med havsutsikt, bord och stolar.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Residence Rendez-Vous

Pineto, Abruzzo

Cerrano Park

Pineto, Abruzzo

Residence Il Borgo

Tortoreto Lido, Abruzzo

Rekommendationer till dig

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Populärt in Abruzzo

search map