Semesterbostad i Roseto degli Abruzzi in Abruzzo

Rosburgo Sea Resort

 
Rosburgo Sea Resort är inte tillgänglig i dagsläget
Rosburgo Sea Resort är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Roseto degli Abruzzi här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Rosburgo Sea Resort ligger knappt 50 meter från stranden och ca. 1 km från centrala Roseto degli Abruzzi. Matställe och inköpsmöjligheter finns praktiskt nog inom gångavstånd, vilket passar bra då du bor med självhushåll. Med andra ord, så är detta ett härligt ställe för en trivsam sol och badsemester.

Stora terrasser

Byggnaden stod klar år 2008 och är designad med fokus på att du som gäst ska ha så mycket plats som möjligt utomhus. Detta innebär att du har enorma terrasser, de flesta med havsutsikt, dock lite skymd av byggnaderna på första raden mot stranden. Trots att du har ett strandnära läge så finns här ett mindre poolområde med vattenmassage, solstolar och parasoll. Här finns även en bar, som håller öppet under sommarmånaderna samt bord och stolar.

Läs mer om Rosburgo Sea Resort

Lite praktiska detaljer

På första våningen finns det en reception (med möjlighet för uppkoppling till wi-fi) och tvättrum med gemensam tvättmaskin (mot betalning). Parkering sker på offentliga platser - mot betalning kan du även få övertäckt parkering. Det finns även parkering i förbindelse med den byggnad med 10 platser som ska förbokas. Alternativt finns det en ny gratis parkeringsplats sidan om lägenheterna.

Vi ber dig notera att järnvägen passerar inte långt från lägenheterna så du bör vara förbered på att tågen hörs när de kör förbi.

Lägenheter med balkong

De 42 lägenheterna är si typisk "strandstil" med ljus inredning och klinker på golven. De är utrustade med pentry, aircondition och TV samt balkong eller terrassliknande balkong. Du har möjlighet att välja en lägenhet med utsikt över havet. En del har dock begränsad utsikt från sidan. En del lägenheter har snedtak och synliga bjälkar.

Hårtork samt strykfaciliteter är på förfrågan. Kontakta receptionen så hjälper de dig tillrätta. Detta gäller även strandservice.

Läs om lägenheterna på Rosburgo Sea Resort

Dölj texten
 
 
search map