Semesterbostad i Roseto degli Abruzzi in Abruzzo

Rosburgo Sea Resort

 
Rosburgo Sea Resort är inte tillgänglig i dagsläget
Rosburgo Sea Resort är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Roseto degli Abruzzi här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Rosburgo Sea Resort ligger knappt 50 meter från stranden och ca. 1 km från centrala Roseto degli Abruzzi. Matställe och inköpsmöjligheter finns praktiskt nog inom gångavstånd, vilket passar bra då du bor med självhushåll. Med andra ord, så är detta ett härligt ställe för en trivsam sol och badsemester.

Stora terrasser

Byggnaden stod klar år 2008 och är designad med fokus på att du som gäst ska ha så mycket plats som möjligt utomhus. Detta innebär att du har enorma terrasser, de flesta med havsutsikt, dock lite skymd av byggnaderna på första raden mot stranden. Trots att du har ett strandnära läge så finns här ett mindre poolområde med vattenmassage, solstolar och parasoll. Här finns även en bar, som håller öppet under sommarmånaderna samt bord och stolar.

Läs mer om Rosburgo Sea Resort

Lite praktiska detaljer

På första våningen finns det en reception (med möjlighet för uppkoppling till wi-fi) och tvättrum med gemensam tvättmaskin (mot betalning). Parkering sker på offentliga platser - mot betalning kan du även få övertäckt parkering. Det finns även parkering i förbindelse med den byggnad med 10 platser som ska förbokas. Alternativt finns det en ny gratis parkeringsplats sidan om lägenheterna.

Vi ber dig notera att järnvägen passerar inte långt från lägenheterna så du bör vara förbered på att tågen hörs när de kör förbi.

Lägenheter med balkong

De 42 lägenheterna är si typisk "strandstil" med ljus inredning och klinker på golven. De är utrustade med pentry, aircondition och TV samt balkong eller terrassliknande balkong. Du har möjlighet att välja en lägenhet med utsikt över havet. En del har dock begränsad utsikt från sidan. En del lägenheter har snedtak och synliga bjälkar.

Hårtork samt strykfaciliteter är på förfrågan. Kontakta receptionen så hjälper de dig tillrätta. Detta gäller även strandservice.

Läs om l√§genheterna på Rosburgo Sea Resort

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Rosburgo Sea Resort

Läs personliga omdömen av Rosburgo Sea Resort som ligger in Abruzzo. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Rosburgo Sea Resort. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 4 omdömen från Rosburgo Sea Resort

Allt OK

Mycket hårt arbetande personal.
Har haft en fantastisk tid där.

Läs mer

Skjønn leilighet nær stranden

Super lekker leilighetskompleks med meget søte verter.
Flott utsikt fra baksiden av hotellet opp mot fjellene. Imidlertid må en kunne leve med at togstasjonen ligger tett på og gir en del støy døgnet rundt.

Läs mer

Perfekt avslappnings semester

Vi hade två fantastiska veckor hos Claudio på Rosburgo Sea Resort.
Stället kommer absolut inte till sin rätt på fotona på er hemsida, det är verkligen fint.
Claudio är en underbar värd med bra humor och en stor vilja till att hjälpa till med allt, inklusive utflykter till sevärdheter.
Rummen är superfina, nya stora och med aircond. Kort avstånd till stranden, endast 30 meter, och den är i toppklass.
Staden har alla nödvändiga vardagliga saker inom 1,5 km, lite större inköp eller stadsliv finns i grannstaden Gulianova, som ligger ca 5 km bort, bil är alltså om inte ett måste, så en fördel.
Det är möjligt att gå lite i de lokala "bergen" där det också finns en skön liten stad, det fanns inga andra danskar i staden (vi såg inga bilar) de flesta bilarna hade italienska nummerskyltar, så engelskan räcker inte lika langt som i t ex Bibione.

Läs mer

Bedömning av Rosburgo Sea Resort

Läs mer

Pernilla med familj från Växjö i Sverige bodde på Rosburgo Sea Resort i Roseto degli Abruzzi från den 2. till den 9. juli 2011.

Vi har haft en underbar semester till Roseto. Hotellet/lägneheten motsvarade absolut våra förväntningar. Dock var poolen kanske lite väl liten för barnen... Närhet till havet var toppen. Lägenheten snygg och fräsch och välutrustad. Negativt var att det i dagsläget var lite längre till resturanger, shopping och mataffärer än vad vi trodde. Bil är en nödvändighet. Rekommenderar gärna både Er sajt och hotellet till andra. Totalt en 8 av 10 points.

Läs mer
 
search map