Semesterbostad i Roseto degli Abruzzi in Abruzzo

Residence Il Triangolo

 
Residence Il Triangolo är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Il Triangolo är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Roseto degli Abruzzi här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Residence Il Triangolo ligger på slutet av en enkelriktad väg ca. 50 meter från stranden. Det är ca. 2 km till centrala Roseto men det finns bar och restaurang på det närliggande Hotel Il Triangolo och inköpsmöjligheter finns inom 1 km.

Vid byggnadens ena sida finns det pool med barnpool och solterrass med solstolar. På andra sidan gatan finns det en privat trädgård med direkt tillgång till stranden där varje lägenhet har tillgång till två solstolar och en parasoll. Stranden här är inte vidare bred, har lite sten men är ytterst barnvänlig då vattnet är grundt långt ut. Det finns parkeringsplats på stället som utnyttjas efter principen "först till kvarn" - dock är det även lätt och säkert att parkera på de offentliga platserna längs vägen. Vidare finns det tvätteri (mot betalning), liten fotbollsplan, liten lekplats och på gångavstånd även tennisbana.

Läs mer om Residence Il Triangolo

De 15 lägenheterna är alla fint inredda och utrustade med aircondition, TV samt bred balkong eller terrass med bord och stolar. Några av lägenheterna - de på de översta våningarna har havsutsikt, men det är inte möjligt att få garanti för en bestämd placering. Lägenheterna på första våningen har uteplats i anslutning till entrén.

Lägenheterna på Residence Il Triangolo

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (med balkong eller terrass)

Lägenheterna består av uppehållsrum med kokvrå och dubbel bäddsoffa (bäst för barn under 12 år), sovrum med dubbelsäng, badrum med toalett och dusch samt balkong eller terrass med trädgårdsmöbler.

Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (med balkong eller terrass)

Lägenheterna består av uppehållsrum med kokvrå och dubbel bäddsoffa (bäst för barn under 12 år), sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar (kan samlas till en dubbel), badrum med toalett och dusch samt balkong eller terrass med trädgårdsmöbler.

Dölj texten
 
 
search map