Omdömen från Residence Rendez-Vous

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Residence Rendez-Vous

Läs personliga omdömen av Residence Rendez-Vous som ligger in Abruzzo. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Residence Rendez-Vous. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Mysig liten stad!

Bra läge på hotellet och lägenheten vi hade med ett sovrum och ett allrum var helt ok.
Däremot var det inte så bra städat när vi kom men vi lät det bero, sandstranden gör att man måste sopa flera gånger under tiden ändå.
Ok badrum med tvättmaskin och i köket fanns det som behövdes. Kanske lite torftigt om man ska laga mat men det gjorde inte vi.
MEN sängarna... I sovrummet var dubbelsängen ok, kanske lite hård men bäddsoffan i allrummet är under all kritik! Sonen, en smal tonårskille som inte vägar mycket fick använda båda madrasserna på varandra och ändå väldigt hårt och knöligt. Att två ska ligga i den med en madrass är mer eller mindre omöjligt!
Sedan var det ju det här med tågen...hade vi inte läst om det tidigare så hade vi blivit galna men vi sov med öronproppar och öppet fönster och det funkade. Tågen kör HELA TIDEN och det är liksom en del av Pineto.
Vi kommer definitivt att återvända dit! Lugnt, mysigt, fantastisk strand med den underbara pinjeskogen!
Är man ute efter en stilla semester med sol, bad och god mat och MYCKET italienare så är det perfekt.

Rekommendationer till andra gäster

Bar Central har jättegoda pizzor men stället ser inget ut för världen, en enkel bar/ hak med spelbutik inne i baren men gullig personal och pizzorna är verkligen super!

Och pärlan på stranden: Lido Marco Polo!! Cool byggnad, supertrevlig personal ( samma familj i 22 år) och god mat! Öppet både lunch och middag. Världens bästa och snyggaste Tiramisu!!

Residence Rendez-Vous
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residence Rendez-Vous
Tvåumslägenhet med 4 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet-uppkoppling

Funkade perfekt hela tiden.
Pool (eventuellt säsongsöppen)

Det var ju konstiga öppettider och badmössa men havet är ju utanför så poolen behövs inte.
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2016
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn

Bedömning av Residence Rendez-Vous

Residence Rendez-Vous
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residence Rendez-Vous
Trerumslägenhet med 6 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet-uppkoppling
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2015
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på franska. Klicka här för att se originalet

Sol och bad

Pineto var en fantastisk italiensk liten by. Alla var trevliga och hjälpsamma trots att få förstod engelska. Balkongen var en oas att njuta på de varma kvällarna.
Närheten ca 200 m gångväg till stationen och havet är helt ok.

Residence Rendez-Vous
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residence Rendez-Vous
Tvåumslägenhet med 4 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet-uppkoppling
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 1 Vuxen, 3 Barn
Namn

Underbart ställe

En vistelse i Pineto kan varmt rekommenderas. Vi är en familj på fyra personer - varav to tonåringar. Lägenheten har en passande storlek och har en enorm altan. Det kunde vara bättre utrustning i lägenheten och madrassen behovs bytas ut. Lägenheterna längst ned i bottenplan skall man undgå, eftersom de verkar mörka och utan särskilt mycket sol. Det finns en pool där man måste använda badmössa. Löjlig regel, men det går att leva med, när det också finns en härlig strand som det endast tar fem minuter att gå till.

Det är en "parasoll och solstolsstrand" med en del människor, så om man är till öde stränder och ligga på en handduk, så hitta ett annat ställe. Stranden är väldigt fin och havet är härligt och man kan äta en utmärkt lunch på barerna och restaurangerna längs stranden. Staden besöks i stort sett nästan bara av italienare, vilket är väldigt charmigt. På kvällen är staden full av liv och folk promenerar fram och tillbaka.

Allt i allt en bra upplevelse och en fin service från både In-Italia och på stället, men engelska - det är alltså inte de kära italienarna så bra till.

Residence Rendez-Vous
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residence Rendez-Vous
Tvåumslägenhet med 4 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet-uppkoppling
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Enkelt, men helt okej

Helt okej lägenhet och plus för 2 badrum (6 personer), det var inte förväntat.
Stort plus för stor plats med parasoll och solsängar på stranden hela veckan, du kan komma och gå när du vill.
Huvudgatan gjordes om till gågata efter klockan 21:00, mycket folk som tog kvällsturer där.
Lördag är det en stor marknad på gatorna.
Tågen som passerade var lite plågsamma, och hundarna i grannhusen som skällde under dygnets alla timmar var mycket irriterade.
Borde finnas fler saker för att hålla det rent, det kom in mycket sand från stranden.
Enkelt utrustat kök.
Trådlöst internet borde vara obligatoriskt 2013.

Residence Rendez-Vous
Rent och fint

Inte så rent vid ankomst
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residence Rendez-Vous
Trerumslägenhet med 6 sovplatser

Plus för 2 badrum
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)

Mindre än den ser ut att vara på bilder. Man måste ha badmössa.
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

En ny och mycket trevlig upplevelse på app. Rendez-Vous

Vi bodde på 4:e våningen med en fantastisk utsikt över strandpromenaden och havet åt ena hållet och bergen i väster åt andra hållet. Terassen var mycket uppskattad, rymlig och luftig, där intogs samtliga måltider. Standarden och utrustningen i lägenheten var klart godkänd. Då vi vid ett par tillfälle påkallade servicehjälp var personal snabbt på plats. Poolen användes inte av oss då havet var lättillgängligt. Sammantaget är vi mycket nöjda då boendet överträffade förväntningarna.

Rekommendationer till andra gäster

Ta tåget till Pescara, snabbt och enkelt.
En dagstur upp i bergen - turistinformationen i Pineto är mycket hjälpsamma med resetips.
Ät en middag (pizza/pasta) på Ristorante-Pizzeria "I BRIGANTI"

Residence Rendez-Vous
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residence Rendez-Vous
Tvåumslägenhet med 4 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)

Användes inte av oss
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 3 Vuxna
Namn

En fin plats

Lägenheterna var rymliga och fina. Våra lägenheter låg intill tågrälsen och på natten var det mycket störningar. I perioder var det många godståg. Fina stränder med fasta sandstolar - det var bra. Pineto var en lugn och stilla plats. I det hela var vi nöjda.

Residence Rendez-Vous
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residence Rendez-Vous
Trerumslägenhet med 6 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2013
Antal resande 6 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Residence Rendez-Vous

Bra boende nära havet.
Otroligt fin strand.

Residence Rendez-Vous
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residence Rendez-Vous
Tvåumslägenhet med 4 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2013
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Pineto, Rendez-Vous

Jag har tillsammans med min familj haft en alldeles utmärkt vistelse i Pineto. Lägenheten på Residence Rendez-Vous var toppen, västädad och rymlig med en fantastisk balkong. Med tre minuters gångavstånd, via lågtrfikerad väg, till stranden så kunde det inte blivit bättre. Att det kändes som att tåget körde rakt igenom sovrummet gjorde inte så mycket eftersom vi var förvarnade och hade med oss öronproppar. Poolen är ganska liten och har begränsade öppettider vilket gjorde mina syskonbarn aningen besvikna. Men med badmöjligheterna i havet så glömdes det snart.

Rekommendationer till andra gäster

Vi utnyttjade buss från Pescara vid ett tillfälle och undersökte tågförbindelserna. Det tog 15 min med tåg och 30 min buss och kostnaden var låg. Vi åt ute några kvällar och fick bra mat men mestadels lagade vi egen mat då balkongen var vårt bästa tillhåll.

Residence Rendez-Vous
Rent och fint
Gästvänlighet

Det fanns ju ingen personal på plats som kunde vara gästvänliga mot oss men grannar hälsade glatt.
Placering
 
Själva boendet på Residence Rendez-Vous
Trerumslägenhet med 6 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2013
Antal resande 4 Vuxna, 2 Barn
Namn
Marianne med ressällskap från Bogense bodde på Residence Rendez-Vous i Pineto

Allt om bokning - betalning etc. har gått perfekt, även om jag har glömt min voucher hemma den här gången, det löstes med stor smidighet, både hos er och i Italien, tack för det.

Att det hade varit en storm innan vi kom inte vi inte lasta någon och Cerano Services där nere är också ok.

När allt detta sagt, måste det också sägas att det verkar som om Recidence Rendez-Vous är lite trött.
Ex. levereras nyckel eller lås var så slitna att det skulle "bända" del - varje gång dörren måste öppnas ..
Städning av fläkten har inte skett nyligen - växer "mossa på filtret.
Kniv låda saknades en "service check" - (det var på vår begäran att fyllas på var vad vi bad om).

Poolen på hotellet var inte öppen trots att publicera detta. Samtalet togs senare ner, så det passade till verkligheten.

Annars en kanon lägenhet och vi rekommenderar ändå varmt i-Italia.

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 

Liknande ställen

Residence Costazzurra

Grottammare, Marche

Residence Il Borgo

Tortoreto Lido, Abruzzo

Rosburgo Sea Resort

Roseto degli Abruzzi, Abruzzo

Rekommendationer till dig

Green Bay Village

Pineto, Abruzzo

Residenza Sport

Cesenatico, Emilia-Romagna

Residence Il Borgo

Tortoreto Lido, Abruzzo

Populärt in Abruzzo

Sextantio Albergo Diffuso

Santo Stefano di Sessanio

Residence Il Borgo

Tortoreto Lido

search map