Semesterbostad i Pineto in Abruzzo

Residence Rendez-Vous

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Residence Rendez-Vous byggdes år 2006 och består av 58 lägenheter. Det ligger ca. 200 meter från centrala Pineto och knappt 50 meter från stranden som nås via en passage som går under järnvägen. På kort gångavstånd finner man inköpsmöjligheter (ca. 400 m till närmaste supermarket) och matställen.

Trevliga lägenheter

På Residence Rendez-Vous finns det hiss, pool samt parkeringsplats och garage (båda mot förbokning och betalning). Dessutom finns det gratis p-platser på gatan som dock inte kan bokas. Alla lägenheter är fina, välmöblerade och utrustade med aircondition, tvättmaskin, TV och en stor möblerad terrass med antingen direkt havsutsikt eller havsutsikt från sidan.

Läs mer om Residence Rendez-Vous

Fin palcering

Placeringen är perfekt för barnfamiljer och man kan ta sig hit med offentlig transport då det finns tågstation i staden. Dock går det inte direkttåg till flygplatsen i Pescara men däremot buss. Tågstationen i Pineto ligger ca. 500 meter från Rendez-Vous.

OBS: Vill vill uppmärksamma att järnvägen går nedanför (på andra sidan vägen) lägenheterna och därför ska man vara beredd på en del ljud då tågen kör förbi, även nattetid. Dock är fönsterna av så god kvalitet att man inte störs nämnvärt så länge man håller fönsterna stängda.

Lägenheterna på Residence Rendez-Vous

Tvåumslägenhet med 4 sovplatser

består av ett uppehållsrum med kokvrå och dubbel bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng, badrum / toalett samt stor möblerad terrass med havsutsikt.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Residence Costazzurra

Grottammare, Marche

Residence Il Borgo

Tortoreto Lido, Abruzzo

Residence Paradise

Peschici, Apulien

Rekommendationer till dig

Cerrano Park

Pineto, Abruzzo

Green Bay Village

Pineto, Abruzzo

Populärt in Abruzzo

search map