Semesterbostad i Pineto in Abruzzo

Residence Rendez-Vous

 
Residence Rendez-Vous är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Rendez-Vous är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Pineto här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Residence Rendez-Vous byggdes år 2006 och består av 58 lägenheter. Det ligger ca. 200 meter från centrala Pineto och knappt 50 meter från stranden som nås via en passage som går under järnvägen. På kort gångavstånd finner man inköpsmöjligheter (ca. 400 m till närmaste supermarket) och matställen.

Trevliga lägenheter

På Residence Rendez-Vous finns det hiss, pool samt parkeringsplats och garage (båda mot förbokning och betalning). Dessutom finns det gratis p-platser på gatan som dock inte kan bokas. Alla lägenheter är fina, välmöblerade och utrustade med aircondition, tvättmaskin, TV och en stor möblerad terrass med antingen direkt havsutsikt eller havsutsikt från sidan.

Läs mer om Residence Rendez-Vous

Fin palcering

Placeringen är perfekt för barnfamiljer och man kan ta sig hit med offentlig transport då det finns tågstation i staden. Dock går det inte direkttåg till flygplatsen i Pescara men däremot buss. Tågstationen i Pineto ligger ca. 500 meter från Rendez-Vous.

OBS: Vill vill uppmärksamma att järnvägen går nedanför (på andra sidan vägen) lägenheterna och därför ska man vara beredd på en del ljud då tågen kör förbi, även nattetid. Dock är fönsterna av så god kvalitet att man inte störs nämnvärt så länge man håller fönsterna stängda.

L√§genheterna på Residence Rendez-Vous

Tvåumslägenhet med 4 sovplatser

består av ett uppehållsrum med kokvrå och dubbel bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng, badrum / toalett samt stor möblerad terrass med havsutsikt.

Dölj texten
 
 
search map