Semesterbostad i Pineto in Abruzzo

Residence Rendez-Vous

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Residence Rendez-Vous byggdes år 2006 och består av 58 lägenheter. Det ligger ca. 200 meter från centrala Pineto och knappt 50 meter från stranden som nås via en passage som går under järnvägen. På kort gångavstånd finner man inköpsmöjligheter (ca. 400 m till närmaste supermarket) och matställen.

Trevliga lägenheter

På Residence Rendez-Vous finns det hiss, pool samt parkeringsplats och garage (båda mot förbokning och betalning). Dessutom finns det gratis p-platser på gatan som dock inte kan bokas. Alla lägenheter är fina, välmöblerade och utrustade med aircondition, tvättmaskin, TV och en stor möblerad terrass med antingen direkt havsutsikt eller havsutsikt från sidan.

Fin palcering

Placeringen är perfekt för barnfamiljer och man kan ta sig hit med offentlig transport då det finns tågstation i staden. Dock går det inte direkttåg till flygplatsen i Pescara men däremot buss. Tågstationen i Pineto ligger ca. 500 meter från Rendez-Vous.

OBS: Vill vill uppmärksamma att järnvägen går nedanför (på andra sidan vägen) lägenheterna och därför ska man vara beredd på en del ljud då tågen kör förbi, även nattetid. Dock är fönsterna av så god kvalitet att man inte störs nämnvärt så länge man håller fönsterna stängda.

L√§genheterna på Residence Rendez-Vous

Tvåumslägenhet med 4 sovplatser

består av ett uppehållsrum med kokvrå och dubbel bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng, badrum / toalett samt stor möblerad terrass med havsutsikt.

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
Flyg + boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn
 

Liknande ställe

Residence Costazzurra

Grottammare, Marche

Residence Il Borgo

Tortoreto Lido, Abruzzo

Rosburgo Sea Resort

Roseto degli Abruzzi, Abruzzo

Rekommendationer till dig

Residence Il Borgo

Tortoreto Lido, Abruzzo

Populärt in Abruzzo

Rosburgo Sea Resort

Roseto degli Abruzzi

Residence Il Borgo

Tortoreto Lido

search map