Semesterbostad i Pineto in Abruzzo

Residence Bellavista

 
Residence Bellavista är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Bellavista är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Pineto här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Detta semesterresidens från 2004 ligger ca. 400 meter från havet och ca. 1 km söder om själva Pineto i gröna omgivningar.

De 14 lägenheterna som antingen har privat uteplats eller terrass är all alla utrustade med aircondition och TV. Lägenheterna delar den gemensamma poolen med tillhörande solsolar. Vid huset finns det även parkeringsmöjligheter.

Läs mer om Residence Bellavista

L√§genheterna på Residence Bellavista

Tvårumslägenhet med 4 sovplatser (med terrass eller trädgård)

Lägenheterna består av uppehållsrum med kokvrå och bäddsoffa för två personer (bäst för barn), sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch. Lägenheterna på första våningen har utgång till trädgård medan de på övriga våningsplan har utgång till en rymlig terrass med bord och stolar. Alla lägenheter är utrustade med aircondition och TV.

Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (med terrass eller trädgård)

Lägenheterna består av uppehållsrum med kokvrå och bäddsoffa för två personer (bäst för barn), sovrum med dubbelsäng, litet sovrum med två enkelsängar samt badrum med toalett och dusch. Lägenheterna på första våningen har utgång till trädgård medan de på övriga våningsplan har utgång till en rymlig terrass med bord och stolar. Alla lägenheter är utrustade med aircondition och TV.

Dölj texten
 
 
search map