Omdömen från Green Bay Village

 
Green Bay Village är inte tillgänglig i dagsläget
Green Bay Village är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Pineto här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Green Bay Village

Läs personliga omdömen av Green Bay Village som ligger in Abruzzo. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Green Bay Village. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Gun med resesällskap från Västra Frölunda i Sverige bodde på Green Bay Village i Pineto från den 10. till den 17. juli 2010 innan det bodde de på Ca' degli Equi B&B i Rom.

Pineto, Green Bay Village Liten sömnig semesterort där man i staden har små aktiviteter för att underhålla sina gäster som t.ex. en musiktävling på den jättelånga huvudgatan som stängdes av på kvällen för biltrafik. Jättefin strand med rent vatten och perfekt med egna solstolar och parasoll. Boendet var helt ok, men man måste nästan ha bil för att kunna bo på Green Bay Village då det ligger 1,5 -2 km utanför själva staden. Det finns INGEN TAXI i Pineto och även om vi såg bussar, verkade det helt omöjligt att få tag på en tidtabell. Eftersom det inte fanns någon livsmedelsaffär med ens det mest basala i närheten var vi tvungna att gå 2+2 km varje gång vi skulle handla. När vi frågade om kommunikationer på affären fick vi till svar att andra nordbor råkat ut för samma problem. Cerrano Services som har hand om uthyrningen fixade transport när vi kom och när vi skulle åka, så det fungerade i alla fall jättebra. På kontoret kunde vi dessutom gratis använda dator och internet. I övrigt vad det gäller bokning har det fungerat väldigt bra. Mycket bra med påminnelsemail om den andra delbetalningen. Mer utömmande beskrivning av område och fler bilder skulle öka det positiva intycket.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 3 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Anna och familj från Västerås i Sverige bodde på Green Bay Village i Pineto från den 19. till den 26. juli 2008.

Vi är jättenöjda med vår italien vistelse. Det motsvarade våra förväntningar. Här kommer en liten reseupplevelse från Pineto:
Pineto är ett lagom stort samhälle som ligger utefter havet. Vi bodde i en lägenhet i Green bay village. Hotellet är bara ett par år gammalt, det var fräscht och ljust. Balkongen var jättestor och det fanns pool. Lägenhetshotellet ligger i utkanten av orten så det är några km in till centrum med restaurangerna och marknaderna. Perfekt ställe för barnfamiljer och personer som är ute efter bad och vila, vi såg inte till några discotek. Det var ca 150 m till havet och stranden var perfekt! Vi är två vuxna och två ungdomar som verkligen kan rekomendera Pineto och Green bay village till andra. En liten nackdel var att det var svårt att göra sig förstådd på engelska.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map