Semesterbostad i Pineto in Abruzzo

Cerrano Park

Den gemensamma poolen med utsikt från bottenvåningen i bakgrunden
 
Cerrano Park är inte tillgänglig i dagsläget
Cerrano Park är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Pineto här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Cerrano Park är ett lägenhetskomplex som stod klart 2010 och som ligger i den södra delen av Pineto, ca. 1 km från centrum. Vid Cerrano Park finns det parkeringsplats till varje lägenhet och gemensam pool med tillhörande solterrass med utsikt över havet.

Lägenheter med två badrum

Det finns totalt 12 lägenheter som är fördelade på två våningar. De är alla utrustade med två badrum samt en rymlig terrass med bord, stolar och havsutsikt. Stranden som tillhör den närliggande havsparken Parco Marino del Cerrano ligger på den andra sidan vägen och tågbanan ca. 250 meter bort (den nås via en underjordisk passage). Närmaste inköpsmöjligheter och matställen ligger i stadens centrum ca. 1 km bort.

Läs mer om Cerrano Park

Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (ingång på bottenvåningen):
- De 6 lägenheterna med entrén på bottenvåningen är fördelade på två våningar. Bottenvåningen har ett vardagsrum med kokvrå, sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch. En trappa leder ner till halvkällarvåningen där finns ett uppehållsrum med dubbel bäddsoffa, sovrum med två enkelsängar och ett badrum med toalett och dusch. Lägenheterna har även trädgård mot berget, terrass mot havet (utsikten skyms något av träd) med bord och stolar samt aircondition och TV. OBS: halvkällarvåningen har marken precis bakom väggen och den vänder annars mot havet. Oavsett hur bra bilderna ser ut, rekommenderar vi inte denna typ av lägenheter för allergiker och asthmatiske resenärer.
Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (ingång på andra våningen):
- De 6 lägenheter med ingång på andra våningen är också fördelade på två våningar. På andra våningen finns vardagsrum med kokvrå och dubbel bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch. En trappa leder upp till ett vindsrum med två enkelsängar och ett badrum med toalett och dusch. Lägenheten har även utgång till en terrass med bord och stolar. Dessutom finns det aircondition och TV.

Observera att det finns en tågbana och kustvägen mellan lägenheterna och stranden så man bör räkna med att kunna höra trafiken även på natten om man håller fönster öppna. Fönster och dörrar är ljudisolerade och inga störande ljud märks av genom att hålla dem stängda.

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Cerrano Park

Läs personliga omdömen av Cerrano Park som ligger in Abruzzo. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Cerrano Park. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 4 omdömen från Cerrano Park

Bedömning av Cerrano Park

Läs mer

Lika bra som vanligt

Bra boende nära havet. Snabb service på plats om man behöver fixa något.

Läs mer

Bra lägenhet i bullerhelvete

Fin lägenhet, härligt nära en ok strand. Billigt område.
Men MYCKET buller från vägen. Det var outhärdligt att sitta på terrassen, och bullret kunde även höras inomhus – till och med med dörrar och fönster stängda och luftkonditionering igång.
Sängkläder och handdukar var värdelösa
Vid ankomsten fanns det några lampor som inte fungerade och en av luftkonditioneringarna skulle repareras .
Det fanns ingen information om hur man skulle använda de olika faciliteterna – tvättmaskin och spis.

Läs mer

En ren fin lägenhet

400m till stranden, inte ens med bästa vilja och fågelväg kan man få det till den sträckan. Pool. Jättefin. men inte öppen. Jo 10-13 16-19. När det är stekhett. Vem vill vara där då?? När det var lite blåsigt och inte helt soligt. Pooldag. men öppet då?? Nej inte alls. Det var en härlig promenad varje dag till stranden. Synd att personalen inte kunde visa var deras stolar fanns. Strandstolar ingic. Men ville man ha så man kunde lägga sig ner kostade det 5 Euro extra per dag. Incheck,gik bra. Utcheck öppen från 08,00 bra. Vi skulle ju köra 60 mil till nästa ställe. Öppnade dom 08,00?? Nej inte alls. 09,15 då kom det en person och tog nyckel samt gav tillbaka depositionen.

Läs mer
 
search map