Semesterbostad i Pineto in Abruzzo

Cerrano Park

Den gemensamma poolen med utsikt från bottenvåningen i bakgrunden
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Cerrano Park är ett lägenhetskomplex som stod klart 2010 och som ligger i den södra delen av Pineto, ca. 1 km från centrum. Vid Cerrano Park finns det parkeringsplats till varje lägenhet och gemensam pool med tillhörande solterrass med utsikt över havet.

Lägenheter med två badrum

Det finns totalt 12 lägenheter som är fördelade på två våningar. De är alla utrustade med två badrum samt en rymlig terrass med bord, stolar och havsutsikt. Stranden som tillhör den närliggande havsparken Parco Marino del Cerrano ligger på den andra sidan vägen och tågbanan ca. 250 meter bort (den nås via en underjordisk passage). Närmaste inköpsmöjligheter och matställen ligger i stadens centrum ca. 1 km bort.

Läs mer om Cerrano Park

Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (ingång på bottenvåningen):
- De 6 lägenheterna med entrén på bottenvåningen är fördelade på två våningar. Bottenvåningen har ett vardagsrum med kokvrå, sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch. En trappa leder ner till halvkällarvåningen där finns ett uppehållsrum med dubbel bäddsoffa, sovrum med två enkelsängar och ett badrum med toalett och dusch. Lägenheterna har även trädgård mot berget, terrass mot havet (utsikten skyms något av träd) med bord och stolar samt aircondition och TV. OBS: halvkällarvåningen har marken precis bakom väggen och den vänder annars mot havet. Oavsett hur bra bilderna ser ut, rekommenderar vi inte denna typ av lägenheter för allergiker och asthmatiske resenärer.
Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (ingång på andra våningen):
- De 6 lägenheter med ingång på andra våningen är också fördelade på två våningar. På andra våningen finns vardagsrum med kokvrå och dubbel bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch. En trappa leder upp till ett vindsrum med två enkelsängar och ett badrum med toalett och dusch. Lägenheten har även utgång till en terrass med bord och stolar. Dessutom finns det aircondition och TV.

Observera att det finns en tågbana och kustvägen mellan lägenheterna och stranden så man bör räkna med att kunna höra trafiken även på natten om man håller fönster öppna. Fönster och dörrar är ljudisolerade och inga störande ljud märks av genom att hålla dem stängda.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Rosburgo Sea Resort

Roseto degli Abruzzi, Abruzzo

Residence Rendez-Vous

Pineto, Abruzzo

Residence Il Borgo

Tortoreto Lido, Abruzzo

Rekommendationer till dig

Residence Costazzurra

Grottammare, Marche

Green Bay Village

Pineto, Abruzzo

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt in Abruzzo

search map