Semesterbostad i Pineto in Abruzzo

Cerrano Park

Den gemensamma poolen med utsikt från bottenvåningen i bakgrunden
 
Cerrano Park är inte tillgänglig i dagsläget
Cerrano Park är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Pineto här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Cerrano Park är ett lägenhetskomplex som stod klart 2010 och som ligger i den södra delen av Pineto, ca. 1 km från centrum. Vid Cerrano Park finns det parkeringsplats till varje lägenhet och gemensam pool med tillhörande solterrass med utsikt över havet.

Lägenheter med två badrum

Det finns totalt 12 lägenheter som är fördelade på två våningar. De är alla utrustade med två badrum samt en rymlig terrass med bord, stolar och havsutsikt. Stranden som tillhör den närliggande havsparken Parco Marino del Cerrano ligger på den andra sidan vägen och tågbanan ca. 250 meter bort (den nås via en underjordisk passage). Närmaste inköpsmöjligheter och matställen ligger i stadens centrum ca. 1 km bort.

Läs mer om Cerrano Park

Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (ingång på bottenvåningen):
- De 6 lägenheterna med entrén på bottenvåningen är fördelade på två våningar. Bottenvåningen har ett vardagsrum med kokvrå, sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch. En trappa leder ner till halvkällarvåningen där finns ett uppehållsrum med dubbel bäddsoffa, sovrum med två enkelsängar och ett badrum med toalett och dusch. Lägenheterna har även trädgård mot berget, terrass mot havet (utsikten skyms något av träd) med bord och stolar samt aircondition och TV. OBS: halvkällarvåningen har marken precis bakom väggen och den vänder annars mot havet. Oavsett hur bra bilderna ser ut, rekommenderar vi inte denna typ av lägenheter för allergiker och asthmatiske resenärer.
Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (ingång på andra våningen):
- De 6 lägenheter med ingång på andra våningen är också fördelade på två våningar. På andra våningen finns vardagsrum med kokvrå och dubbel bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch. En trappa leder upp till ett vindsrum med två enkelsängar och ett badrum med toalett och dusch. Lägenheten har även utgång till en terrass med bord och stolar. Dessutom finns det aircondition och TV.

Observera att det finns en tågbana och kustvägen mellan lägenheterna och stranden så man bör räkna med att kunna höra trafiken även på natten om man håller fönster öppna. Fönster och dörrar är ljudisolerade och inga störande ljud märks av genom att hålla dem stängda.

Dölj texten
 
 
search map