Hotell i Pescocostanzo in Abruzzo

Garní Lo Scrigno

Suite
 
Garní Lo Scrigno är inte tillgänglig i dagsläget
Garní Lo Scrigno är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Pescocostanzo här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

När du bor mitt i Pescocostanzo, har du både en stämningsfull liten bergsby och tillgång till en värld av vild och orörd natur. Abruzzo är något för dig som är nyfiken och aktiv - samt till dig som bara inte kan få nog av den vilda gröna naturen.

Lokalproduktion på frukostbordet

I frukostmatsalen på första våningen serveras en buffé med lokala produkter. Här kan man njuta av kaminens ljumma värme under de kallare årstiderna och samtidigt ta en titt på hotellets stora flat screen-tv. Det finns även en bar och läsrum till gästernas förfogande.

Läs mer om Garní Lo Scrigno

Dubbelrum
Hotellets fem dubbelrum ligger på 2:a våningen. De är fint inredda och moderniserade år 2005. Alla rum har internet, tv, telefon, säkerhetsbox, minibar, parkettgolv och badrum med toalett, hårtork och dusch. Några rum kan rymma tre eller fyra personer i allt.

Suite till 4 personer
Suiten utmärker sig genom att ha två rum till i allt fyra personer och två badrum (det ena med toalett och det andra med toalett, hårtork och dusch). Den har dessutom internet, tv, telefon, säkerhetsbox, minibar och parkettgolv.

Dölj texten
 
 
search map