Hotell i Paganica in Abruzzo

Relais Villa Dragonetti

 
Relais Villa Dragonetti är inte tillgänglig i dagsläget
Relais Villa Dragonetti är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Abruzzo här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Relais Villa Dragonetti gömmer en värld av herrskapsvilla-stämning, fresk-dekorerade rum, anlagda trädgårdar och ett inbjudande pool-område. Här glömmer man allt omkring sig medan man får en känsla av att blodet i ådrorna blir mer och mer blått.

Detta sköna 1700-tals lantställe som paradoxalt nog ligger mitt i byn, har en fin anlagd trädgård, massor av plats och ett fint pool-område med smakfulla trämöbler och parasoller. Det finns också en stor parkeringsplats som är gömd från vägen och en mur ut till omvärlden så bytrafiken inte generar. Vidderna är stora och Gran Sasso Nationalparken ligger nära intill och ändå ligger stället i byn med gång avstånd till de viktigaste förnödenheterna och blott 8 km till regionshuvudstaden L'Aquila.

Läs mer om Relais Villa Dragonetti

Det är möjligt att få halvpension och villans restaurang sätter en ära i att hålla de lokala traditionerna vid liv: prov t.ex. de legendariska Gnocchetti allo Zafferano, som är gnocchi med den lokala saffran från Navelli. Relais Villa Dragonetti arrangerar för övrigt också vinprovning och matlagningskurser.

Denna eleganta och historiska villa bjuder på sju rum i en klass för sig (som ligger på 3:e vån. och vänder antingen ut mot trädgården eller gatan) plus tre rum som är inrettade i det före detta häststallet. Frukosten serveras i ett vackert rum med valv i taket och en stor variation samt lokala produkter som salami, ost, omelett, fruktsallad och bröd. Om sommaren serveras frukosten i trädens skugga i den italienska trädgården.

Dubbelrum Scuderia:
De tre rummen i det före detta häststallet är till max två personer och är smakfullt inredda i Country-stil med varma färger och trätak, även om de inte framstår med samma överdådighet som rummen i villan. De vänder ut mot den anlagda italienska trädgården och har tv, minibar, telefon, aircondition och eget badrum med toalett, hårtork och dusch.

Dubbelrum Superior Villa:
De tre Superior-rummen i villan är till max två personer och är smakfullt inredda med antika möbler och freskomålningar i taket. De har satellit-tv, minibar, säkerhetsbox, telefon, cd/dvd-spelare, internet och eget badrum med toalett, hårtork och dusch.

Junior Suite Villa:
De två Junior Suiterna i villan är till max tre personer och är smakfullt inredda med antika möbler och freskomålningar/träbjälkar i taket. De har satellit-tv, minibar, säkerhetsbox, telefon, cd/dvd-spelare, internet och eget badrum med toalett, hårtork och dusch.

Suite Villa:
Suiten i villan är till max fyra personer och är stor och rymlig med två rum (ett med dubbelsäng och ett med två enkelsängar) samt två badrum. Den är en upplevelse för sinnet med antika möbler och imponerande freskomålningar. Den har satellit-tv, minibar, säkerhetsbox, telefon, cd/dvd-spelare, internet och eget badrum med toalett, hårtork och dusch.

Dölj texten
 
 
search map