Omdömen från Monastero di Santo Spirito

Utsikt från terrassen
 
Monastero di Santo Spirito är inte tillgänglig i dagsläget
Monastero di Santo Spirito är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Ocre här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Monastero di Santo Spirito

Läs personliga omdömen av Monastero di Santo Spirito som ligger in Abruzzo. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Monastero di Santo Spirito. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Ro och vackra omgivningar

Vi spenderade två nätter på Monastero di Santo Spirito i Abruzzo, och kan starkt rekommendera stället som ett lugnt och behagligt semesterställe. Rummen i detta gamla kloster är fina och både rum och badrum var rena och fina.

Vi var lyckliga med vädret och spenderade timmar i klosterträdgården, som hade sköna soffor både i sol och skugga, och med de vackra bergen i bakgrunden... Vi gick också på utflykter i området runt klostret. Det finns inga andra byggnader i närheten, så det är helt stilla.

Vi ser fram emot att besöka stället en annan gång, kanske om hösten, när färgerna på de skogklädda kullarna måste vara mycket vackra.

Värdinnan var vänlig och tillmötesgående, och vi kände oss välkomna.

Rekommendationer till andra gäster

Observera att man inte kan köra upp Via Fossa, staden som ligger lite under klostret, har fallit samman, man ska köra via San Panfilo d'Ocre.

Monastero di Santo Spirito
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Monastero di Santo Spirito
Dubbelrum ()
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Resan till Italien gick över all förväntan. Första stoppet var i Marone vid Lago D'Iseo. Vyn från hotellet var supergod med sjö och berg i bakgrunden. Vi åt där båda dagarna på kvällen och maten var god och billig. Drycker inkluderades i middagspriset. Det var en bra och avslappnad atmosfär som vi har haft. Vägen ner till hotellet var mycket smal och brant, men du vant sig det.

Efter två dagar åkte vi till Umbrien, där vi stannade en natt på Podere le Olle. Fann det efter en enhet i en olivlund, vilket inte var planerat. Platsen var bra, och värden var nådig, men atmosfären inte lever upp till våra förväntningar. Kanske var det inte italienska tillräckligt. Handdukar från IKEA (mycket grovt) och vitt trä trädgårdsmöbler. Vi kom på en lördag, och åt middag där. Fin utsikt. Frukost O.K.

Hoppa till Abruzzo och Santo Spirito. Kørselsvejlednigen den sista biten från staden Faso Ocre var utan värde. Vägen blockerades genom staden, och målet var om 5 km bort. Ingen skiva eller omväg. Vi frågade en dam i stan, men det fanns ingen hjälp. efter ungefär en timme, fann vi klostret. Stängda dörrar. Det fanns dock en liten smidesjärn grind med en intercom. Inom det var en lugn och ro, vilket naturligtvis tillhör ett kloster för. Värdarna var mycket trevlig och hjälpsam. Eftersom vi inte kunde äta det på kvällen, uppdrag de ett bord på en restaurang i närheten. Nästa dag vi åt på klostret på en balkong högt upp, med utsikt över bergen. Vacker människa och riktigt bra mat. En erfarenhet som vi kommer att minnas. Vi var de enda som levde på Santo Spirito, men det kändes inte ensam. Rummet var stora och spektakulära vyer. Nationalparken Gran Sasso är stort och imponerande. Höga berg och orörd natur.

Resan fortsätter till Apulien. Nära Noci vi stannade på Abate Masseria i en Trullo. Det var en härlig plats, och värdarna mycket välkomnande. vi stannade
i fyra dagar och hade sett en hel del. Castel grotta, Matera med grotta stad Sassi, Trullibyen Alberobello och den vita grekiska staden Ostuni. mycket spännande
och utländska. Cave staden Sassi gjorde ett stort intryck och står som en av höjdpunkterna. Trullibyen var också mycket speciell och kan inte jämföras med andra

Resan är inte över, så vi kör genom Basilicata (mycket trevlig landskap med stora fält och branta stigningar på vägarna) till Salerno och längs kustvägen
(En bit av en mardröm på en lördag eftermiddag) till strax utanför Amalfi, Hotel La Perla. På kvällen åt vi högt upp i byn Conca. Hotellet ordnade gratis transfer till och från restaurangen. Det var en underbar utsikt och maten var god och billig. Hotellet var bra, även om vi bara hade en delvis havsutsikt. Å andra sidan fanns det en stor terrass på hotellet där vi fick sitta på sena eftermiddagen med ett glas vitt vin. Amalfikusten är en lång och slingrande sträcka av små vikar och naturligtvis det blå havet. Utsikten är mest hisnande från bergen. Ravello är en härlig stad och Villa Cimbrone är något speciellt. Parken är lite som en saga med små överraskningar, som skulpturen Eva i grottan och stigar i verksamhetsnivåer. Infinity terrass med underbar utsikt slår nästan allt. Vi åt på hotellet Villa Cimbrone och fick 10% av räkningen mot uppvisande av tillträde till trädgården. Sval plats, bra vyer och naturligtvis bra service. Rekommenderas. Våra andra utflykter gick till Positano, Pompeji och Vesuvius, men resan till Paestum överträffar de andra. Templen imponerad och museet med lock målade kistan.

Efter fem underbara dagar går resan till Østtoscana. I Tre Baroni i Poppi. En härlig liten plats i de skogsklädda bergen. Rummet var bra med en fransk balkong och utsikt till byn. Restaurangen var dyr men god mat. Vi hade två dagar att turnera, och en användes i Florens. Uffizierna och Santa Croce
vi saknade efter ett tidigare besök. En bra dag. Häromdagen var det en fråga Eremitklosteret i Camaldoli. Mycket intressant. Eftersom vi var de enda utlänningarna, fick vi solo turer på engelska.

La Verna var nästa mål. Efter en bergig rida vi nått. Det är en vallfartsort som Assisi. Många människor, munkar och den vackra blå-altartavlor av Robbia. De är typiska för denna del av Toscana. Vi såg dem i eremitklostret och katedralen i Arezzo. Arezzo är en stad med mycket charm och liv. I centrum av staden finns en mycket sluttande torg och en vacker pelargång. I katedralen såg vi den sista delen av ett bröllop. En grupp spelar män klädda i medeltida dräkter spelade sedan en fanfar med trummor och trumpeter. Det var som en lek från den gamla goda tiden, och passar perfekt in i omgivningen. Livlig och färgstark. Ett bra slut på en dag full av nya intryck. Vi åt på en bra osteria i staden.Följande dag reste vi till Genua, där vi stannade över natten. Den gamla staden med sina smala gränder är värt ett besök. Kanske kommer vi igen. Resan från Italien slutade dagen efter i Alessandria, där vi tog bilen tåget till Berlin.

Vi har varit mycket nöjda med boende, vi har levt, och tycker att det är ett bra sätt att resa runt om i landet. Varje region har något att erbjuda. Olika landskap, attraktioner, men ett gemensamt drag är den goda maten. Det har varit en spännande resa med massor av erfarenheter och ett möte med de alltid vänliga italienarna. (Kanske vi har haft tur, men jag tror inte det).

Ertutflyktsprogram har varit till stor hjälp och används i stor utsträckning och annan reseinformation .

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Boris med fru och vänner från Mellösa i Sverige bodde på Monastero di Santo Spirito i Ocre från den 15. till den 19. september 2010.

Vi har besökt flera regioner men några kvarstår att uppleva. Abruzzo hade vi tidigare inte upplevt. Det visade sig vara ett helt annorlunda Italien. Höga berg och många och långa vägtunnlar. Den längsta tunneln är drygt 10 km. Priserna i denna region är betydligt lägre än i andra delar av Italien.

Vi bodde på ett kloster, Monastero di Santo Spirito i Ocre, en fantastisk upplevelse. Värdparet var mycket trevliga och familjära. Första kvällen fick vi en typisk italiensk middag bestående av fyra rätter. Värden hade varit ute med hunden under dagen och hittat tryffel som vi fick till pastan.

Tyvärr finns fortfarande spår efter förra årets jordbävning i området. Detta gjorde det svårare att hitta klostret uppe i berget eftersom flera vägar var avstängda. Detta visste inte min GPS.

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2010
Antal resande 6 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map