Semesterbostad i Navelli in Abruzzo

Sotto Le Volte

 
Sotto Le Volte är inte tillgänglig i dagsläget
Sotto Le Volte är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Abruzzo här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Sotto Le Volte ligger i ett originalt byhus från 1606 mitt i Navellis gamla bykärna - här väntar charmerande välvda tak och rustika stenväggar. Värdskapet är halv italiensk, halv belgisk och gästfriheten är i topp.

På väg upp genom Navellis krokiga gator och gränder stöter man på en väldigt blomster dekorerad portal som man automatisk stannar vid, för att det hela doftar lite av poesi. Innanför väntar belgiska Christel med ett av sina trevliga rum i historiska omgivningar som är bevarade från 1600-talet.

Läs mer om Sotto Le Volte

1600-tals interiören är så mycket som möjligt bevarad och präglar både eldstaden, matsalen och köket som står till gästernas rådighet - om man t.ex. vill ha drycker i kylskåpet eller göra enkla rätter.

Dubbelrum:
De två dubbelrummen ligger på 2:a och 3:e vån. med fint välvda stentak och de vänder ut mot gatan. På 2:a vån. ligger La Stanza del Pane, som var det rum man i gamla dagar lade bröddegen i och lät den jäsa. Här finns det badrum med toalett och dusch. På 3:e vån. ligger La Vecchia Cucina, som är byggningens gamla grovkök. Härifrån är det landskapsutsikt och ett stort badrum med två handfat, toalett och dusch. I båda rummen finns det plats för en exra säng.

Familjerum till 4 personer:
Uppe på 4:e vån. ligger det två rum med ett litet badrum med toalett och dusch med namnet Le Stanze del Monsignore, alltså Högvördighetens rum. Rummen har välvda stentak och fönster ut till den interna gård. Denna lösning är ideal för familjer på fyra personer.

Dölj texten
 
 
search map