Semesterbostäder & hotell i Montesilvano

 
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Du kan gå längs vattnet och den breda stranden till regionshuvudstaden Pescara (7 km). Montesilvano, som blivit uppkallade efter de skogbeklädda kullarna som en gång i tiden täckte landskapet, består av två stadsdelar: Montesilvano Marina (den modernare semesterorten vid havet) och Montesilvano Cole (den ursprungliga gamla stadsdelen).

Längs stranden har man byggt en vågbrytare, så vågorna är normalt sätt ganska låga, och stranden är därför mycket barnvänlig. Vill du och familjen inte spendera hela semestern vid havet, finns det massor av intressanta utflyktsmål unom räckvidd och tack vare de bra motorvägsförbindelserna, kan du nå t.ex. Rom på bara drygt 2 timmar. Om inte annat, ger detta goda möjligheter för att hitta en direkt flygförbindelse från Skandinavien.

Karta över resmålet Montesilvano

Klicka på kartan här nedan för att få en överblick över Montesilvano, samt för att se vilka semesterbostäder vi tillhandahåller i denna del av Abruzzo.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Semesterbostäder och hotell i Montesilvano

Det vackra läget vid adriatiska havet har gjort Montesilvano till en populär semesterort bland både italienska och internationella turister. Därför finns här ett brett urval av hotell, semeterlägenhetenr och B&B - framförallt i den norra delen av Montesilvano Marina. Vi har redan gjort det inledande aretet med att sortera ut de bästa semesterbostäderna, vilka du hittar här på vår hemsida - alla bostäder du hittar i vår sökmotor är alltså handplockade av oss och här har du de bästa förutsättningarna för att få en vällyckad semeter i Montesilvano.

Läs mer om Montesilvano

Dölj texten
 
 
search map