Hotell i L'Aquila

Hotel 99 Cannelle

 
Hotel 99 Cannelle är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel 99 Cannelle är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till L'Aquila här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel 99 Cannelle är ett vackert och stämningsfullt byhotell. De många detaljerna harmoniserar fint genom form och färgnyans, nästan som gjorda av en bildkonstnär.

Hotellet som är från 2006 är nyrestaurerat och välinrett, ligger innanför L'Aquilas historiska stadsmur i ett lugnt kvarter utan trafiklarm - blott en km från den gamla stadsdelen med domkyrkeplatsen, men bör noteras att den ligger i stigande terräng. Tågtationen däremot ligger endast 350 m från hotellet, så även om man skulle ankomma med tåg från t.ex. Rom som ligger bara ca. tre timmar bort (med byte i Terni), tar man sig enkelt omkring. I bil kan man köra till Rom på ca. en timme (ca. 110 km), och det är motorväg hela vägen.

Läs mer om Hotel 99 Cannelle

Fontana delle 99 Cannelle (springbrunn) som med tiden blivit L'Aquilas kännetecken, ligger endast 50 m från hotellet. Här råder en god stämning på ljumma sommarkvällar. Många besökare vill gärna ta en titt på den berömda springbrunnen.

I hotellets restaurang Il Drappo kan man njuta av kockens sinnrika rätter blandade med traditionella rätter från trakten. Om sommaren är det utomhus servering var man kan äta sina vältillberedda måltider till det porlande ljudet av den närliggande springbrunnen.

De 11 rummen ligger på 1:a och 2:a våningen (här finns hiss) och är alla inredda med gedigna material, t.ex.trägolv och mosaiker. Rummen är moderna men rymmer trots detta många historiska detaljer. Alla rum kan antingen användas som enkel- eller dubbelrum och några t.o.m. som trippel- och 4-bäddsrum (några rum har loft). Rummen har alla eget badrum med dusch, toalett och hårtork. De har flat-screen-tv med satellitkanaler, aircondition, internet, minibar och telefon - men ingen balkong/terrass. Dock finner man framför byggnaden en trevlig terrass var man kan slappna av eller njuta av sin lunch.

Det finns gratis offentlig parkering vid hotellet.

Dölj texten
 
 
search map