Omdömen från Hotel Villa Susanna degli Ulivi

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Villa Susanna degli Ulivi

Läs personliga omdömen av Hotel Villa Susanna degli Ulivi som ligger in Abruzzo. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Villa Susanna degli Ulivi. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bra hotell i vackra omgivningar

Hotellet ligger med vacker utsikt till havet åt ena hållet, och bergen åt det andra hållet. Ligger utanför staden i lugna omgivningar, men med promenadavstånd till Colonnella.

Vi hade ett fint rum med utsikt till havet. Riktig god frukost, och vi testade också hotellets middagsmeny, som kan rekommenderas, vartill vi fick lokalt vin från området.

Personalen var myket hjälpsamma och uppmärksamma på att ge oss en bra semester.

Colonnella som semester-destination

Tycker man om vacker natur, lugna omgivningar, och är intresserad av att komma nära den italienska miljön, så kan området varmt rekommenderas.

Fin badstrand där hotellet är behjälplig med liggstolar och parasoll.

Det ligger flera bra restauranger i området, där ZENOBI helt klart är värt ett besök. Här fick vi riktigt god italiensk mat, i vackra omgivningar.

Vi besökte en lokal vingård, som producerar vin och olivolja (www.vinibiagi.com), där vi fick gott om tid att smaka och höra om de olika vinerna.

I Colonnella upplevde vi den lokala pizzafesten, som är en vecka i juli, där man kunde testa alla möjliga olika sorters pizzor. Den lokala "sportbaren" i staden är också värd ett besök.

Vi körde en tur till Ripatransone, som ligger i bergen cirka 30 minuter från hotellet. Ligger högt och vackert och här hittar man Italiens minsta gränd.

Hotel Villa Susanna degli Ulivi
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Hotel Villa Susanna degli Ulivi
Suite med balkong / terrass och havsutsikt

Bra och fint standardrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

La Dolce Vita

Vi njöt i fulla drag av den vackra utsikten, havet åt ena hållet och berg åt det andra hållet. Däremellan vackra landskap. Minst lika bra som Toscana och Piemonte. Abruzzo är en delvis okänd pärla. Vinerna överraskade positivt.

Colonnella som semester-destination

Många charmiga byar att besöka. Vingårdsbesök hos Biagi rekommenderas. Utflykt till Gran Sasso massivet är ett måste.

Hotel Villa Susanna degli Ulivi
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering

Vackra vyer men bil behövs
Frukosten

OK utbud, tråkigt bröd men mycket gott kaffe
 
Själva boendet på Hotel Villa Susanna degli Ulivi
Dubbelrum Comfort med terrass och havsutsikt

Inte så fancy men fantastisk utsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang

Maten var mycket god och till bra pris, därtill riktigt bra viner till låga priser
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Bedömning av Hotel Villa Susanna degli Ulivi

Vackert beläget i backarna, området är vidunderligt, härligt lugnt, och ren bergsluft. Mycket vänlig personal. Havsutsikten från rummet kan endast ses stående.

Colonnella som semester-destination

Hotel Villa Susanna degli Ulivi
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering

Helt fantastiskt läge i backarna. Var trädgård till hotellet.
 
Själva boendet på Hotel Villa Susanna degli Ulivi
Dubbelrum Comfort med terrass och havsutsikt

Havsutsikt inte möjlig när man sitter ner. Härligt stor terrass, men tråkiga plaststolar.
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Vacker utsikt

Hotellet är helt säkert en hit på sommaren, då den imponerande terrassen med utsikt över Adriatiska havet kan användas till fullo... och då restaurangen är öppen. Vi besökte stället utanför säsongen, då det var kallt (tills vi bad om att få värme på rummet - och det ordnades direkt), och då restaurangen var stängd. Det var lite av en besvikelse, men vi blev rekommenderade två goda restauranger i närheten, dessvärre inte inom promenadavstånd.

Colonnella som semester-destination

Besök "Sportbaren" i Colonnella stad. Ägaren är den raraste man kan föreställa sig, och det ställs fram många snacks till eftermiddagsdrinken. Där är också lokala gäster som gör stämningen toppen. Trevlig plats.

Hotel Villa Susanna degli Ulivi
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Villa Susanna degli Ulivi
Dubbelrum Comfort med terrass och havsutsikt

Ett lite opersonligt rum av internationell karaktär. Muren runt om terrassen betydde att utsikten endast kunde njutas stående... men då var den också betagande.
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Utmärkt hotell i vackert landskap

Helt fantastiskt hotell, med underbara omgivningar. Vår familj var helt hänförda av utsikten, med både berg och hav. Hotellet var det absolut bästa vi bott på i Italien (varit där flera gånger). Personalen var jättetrevlig. Det serverades god frukosttuffe´och även fyrarätters middag på kvällarna för 20 euro. Poolen var fint skött, och det fanns även ett utegym i anslutning. Stort shoppingcenter bara ett par km från hotellet, till våra tonårstjejers förtjusning, där vi även kunde handla mat. I närheten fanns gårdsförsäljning, Biagi, där vi köpte vin och olivolja med oss hem. Vi åt middag en kväll på Zenobi, en mysig utomhusrestaurang mitt i det vackra landskapet med närodlat. Närheten till havet gjorde det också lätt att på kvällarna strosa runt på strandpromenaden och avsluta med en god middag på någon av alla hundratals resturanger. Det tar bara knappt 2,5 timmar att köra bil till Colonnella genom bergen från Rom. (cirka tjugo tunnlar!) Vi är helnöjda!

Hotel Villa Susanna degli Ulivi
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Villa Susanna degli Ulivi
Dubbelrum Classic med hav el. bergutsikt
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)

Den var inte djup någonstans.
Restaurang
Internet / Wi-Fi

Fungerar inte så bra ute vid poolen.
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2016
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Härligt och fridfullt ställe

Praktfull service. Härligt rum, härliga människor. Bilderna av stället levde fullt om till verkligheten. Allt tipp topp. Poolområdet rent och fint. God mat i restaurangen, inget att peka på där. Dock kunde muren varit 10 cm lägre så att vi kunde sett havet från terrassen, och evt att det kunde funnits en carport ett tak till bilen pga av värmen. Men, stället kan varmt rekommenderas.

Hotel Villa Susanna degli Ulivi
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Villa Susanna degli Ulivi
Dubbelrum Comfort med terrass och havsutsikt

Grundat på muren på terrasen, men endast en liten detalj.
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Härligt hotell

Colonnella som semester-destination

Hotel Villa Susanna degli Ulivi
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Villa Susanna degli Ulivi
Dubbelrum Comfort med terrass och havsutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Hotel Villa Susanna degli Ulivi

Hotel Villa Susanna degli Ulivi
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Villa Susanna degli Ulivi
Dubbelrum Comfort med terrass och havsutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på franska. Klicka här för att se originalet

Mycket härligt hotell

Super! Härligt hotell. Perfekt läge. Bra rum och god frukost. Skön pool i härlig trädgård.
Och inte minst vänliga och trevliga medarbetare. Perfekt.

Hotel Villa Susanna degli Ulivi
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Villa Susanna degli Ulivi
Dubbelrum Comfort med terrass och havsutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 

Liknande ställen

Hotel Emilia

Portonovo, Marche

Agriturismo Le Magnolie

Loreto Aprutino, Abruzzo

Hotel Marina Riviera

Amalfi, Kampanien

Rekommendationer till dig

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Casale Il Tiglio

Mergo, Marche

Populärt in Abruzzo

search map