Hotell i Colonnella in Abruzzo

Hotel Villa Susanna degli Ulivi

 
Hotel Villa Susanna degli Ulivi är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Villa Susanna degli Ulivi är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Colonnella här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotellet ligger med ett underbart läge, en aningen diskret och skönt omfamnat av naturen. Här kombineras de vackra Appenninernas bergstoppar med Abruzzos gyllene sandstränder och hotellet ligger på toppen av en kulle med spektakulär utsikt till bergen på ena sidan och havet på den andra. Från den fina utomhuspoolen går hela natursceneriet upp i en högre enhet och kommer säkert att bli din favoritplats under semestern.

Njut av stränder, gröna kullar och berg

Upplevelsemöjligheterna är många i denna del av Italien och speciellt när vi pratar natur. Du kan givetvis ta dig runt med bil men ett bra alternativ kan vara att låna mountainbike på hotellet (efter tillgänglighet) eller hyra en vespa och utforska det kuperade lokalområdet på två hjul. Det finns också bra möjligheter att besöka lokala vin- och olivoljeproducenter, något som burkar vara mycket uppskattat eftersom du då kan köpa godsaker med dig hem.

Abbruzzos råa natur

Med bil kommer du snabbt upp i Appenninerna (tar runt en timme) där du kan utforska Abruzzos råa natur med vilda djur och autentiska bergsbyar. Den vackra historiska staden Ascoli Piceno i regionen Marche ligger endast 30 km bort. Slutligen kan du slappa antingen på hemmaplan intill poolkanten eller på stranden i Martinsicuro (ca. 3 km) där hotellet erbjuder strandservice (parasoll och två solstolar), mot tillägg.

Läs mer om Hotel Villa Susanna degli Ulivi

En smak av det lokala

Hotellet erbjuder boende och frukost och i högsäsong (juni - augusti) kan du även njuta av goda bruncher mellan kl. 07.30-13.00. Då dukas det fram en rik buffé med lokala produkter, både sött som salt. På kvällarna erbjuds en buffé, mot avgift och förbokning, där du också kan smaka på lokala specialiteter och hemlagad "primo" som ändras varje dag. Önskar du att prova på andra matställen i området så finns det en restaurang endast ca. 100 meter från hotellet eller i Colonnella (ca. 1½ km) och längs kusten (ca. 3 km) så klart.

Här finns ett wellness

Hotellet är välutrustat med wellnesscenter med den helt riktiga placeringen - man har nämligen havsutsikt från jacuzzin. Förutom välgenomtänkt interiör med mosaiker bjuder denna avdelning på bastu i glas, turkiskt bad och ett saltrum. Wellnessavdelningen kan användas mot tillägg men ingår för dig som bor mer än 3 nätter.

Komfortabla rum

Här finns endast 28 rum och de är alla utrustade med luftkonditionering, Sat-TV, minikyl, kassafack och Wi-Fi samt badrum med dusch/kar och hårtork

Rummen på Hotel Villa Susanna degli Ulivi

Dubbelrum (classic)

Dessa har utsikt mot de bakomliggande bergen (några vänder ut mot havet). Flera av dem har plats för upp till 4 personer (extra säng ev. som våningssäng). Enstaka rum är förbundna med en sk. connectingdoor.

Dubbelrum (comfort)

Dessa rum har möblerad terrass och utsikt mot havet .Flera av dem har plats för upp till 3 personer (extra säng ev. som våningssäng). Enstaka rum är förbundna med en sk. connectingdoor. Rummen ligger på andra våningen.

Suite m. havsutsikt

De 2 sviterna med utsikt till havet är rymliga och har plats för upp till 5 personer (extra säng ev. som våningssäng). Den ena sviten ligger på andra våningen och har terrass, medan den andra endast har balkong men ligger istället på tredje våningen med en något bättre utsikt.

Dölj texten
 
 
search map