Hotell i Colonnella in Abruzzo

Hotel Villa Susanna degli Ulivi

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotellet ligger diskret avskärmat av naturens famn och kombinerar på vackraste vis Appenninernas bergtoppar med Abruzzos gyllene sandstränder. Hotellet ligger nämligen på toppen av en kulle med spektakulär utsikt till bergen på ena sidan och havet på den andra (endast ca. 3 km). Från poolen går hela naturscenariet upp i en högre enhet.

Många bekväma faciliteter

Bland de fina faciliteterna finner man parkeringsplats (låst nattetid), solterrass, trädgård och lekplats. Till sist finner man en fin pool med panoramisk utsikt och placering. Invändigt finner man reception, info-point med utflyktsmöjligheter, hiss och bar. Hotellet är klassificerat till 3* Superior (3+). In-Italias klassificering ligger och svänger mellan 3,5 - 4 solar, och landar med de många faciliteterna och den vackra placeringen på 4 solar.

Läs mer om Hotel Villa Susanna degli Ulivi

Upplevelserik semester bland stränder, kullar och berg

Upplevelsemöjligheterna är många. Hyr mountainbikes eller legendariska vespa och utforska det kuperade lokalområdet. Det finns också rika möjligheter att besöka lokala vin och olivoljeproducenter. Med bil kommer man snabbt upp i Appenninerna (ca. 1 h i bil) där man kan utforska Abruzzos råa natur med vilda djur och autentiska bergsbyar. Den vackra historiska staden Ascoli Piceno i regionen Marche ligger endast 30 km bort. Slutligen kan man slappa på stranden i Martinsicuro (ca. 3 km) där hotellet erbjuder strandservice (parasoll och två solstolar) till gästernas förfogande mot tillägg.

Restaurang med lokal prägel

I hotellets restaurang serveras det både fisk och kötträtter till hotellets samt utomstående gäster. Man kan välja att äta a la carte eller tillvälja halvpension (mot tillägg). När vädret tillåter det serveras det ute på verandan, varifrån man även har havsutsikt. Det samma gäller frukosten som serveras som buffé i samma restaurang. Önskar man att prova andra matställe i området ligger det en restaurang endast ca. 100 meter från hotellet eller i Colonnella (ca. 1½ km) och längs kusten (ca. 3 km).

Wellness

Hotellet är välutrustat med wellnesscenter med den helt riktiga placeringen - man har nämligen havsutsikt från jacuzzin. Förutom välgenomtänkt interiör med mosaiker bjuder denna avdelning på bastu i glas, turkiskt bad och ett saltrum. Wellnessavdelningen kan användas mot tillägg.

Rummen på Hotel Villa Susanna degli Ulivi

Dubbelrum Classic med hav el. bergutsikt

Dessa 16 Classic-rum med utsikt till de bakomliggande bergen (några vänder mot havet) är rymliga och utrustade med gratis wi-fi, aircondition, förvaringsbox samt badrum med toalett, dusch och hårtork. Flera av dessa rum har plats för upp till 4 personer (extra säng ev. som våningssäng). Enstaka rum är förbundna med dörr.

Dubbelrum Comfort med terrass och havsutsikt

Dessa 10 Comfort-rum med möblerad terrass och utsikt till havet är rymliga och utrustade med gratis wi-fi, aircondition, förvaringsbox samt badrum med toalett, dusch och hårtork. Flera av dessa rum har plats för upp till 3 personer (extra säng ev. som våningssäng). Enstaka rum är förbundna med dörr. Rummen ligger på andra våningen.

Suite med balkong / terrass och havsutsikt

De 2 sviterna med utsikt till havet är rymliga och utrustade med gratis wi-fi, aircondition, förvaringsbox samt badrum med toalett, dusch och hårtork. Sviterna har plats för upp till 5 personer (extra säng ev. som våningssäng). Den ena sviten ligger på andra våningen och har terrass, medan den andra endast har balkong men ligger istället på tredje våningen med något bättre utsikt.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Hotel Emilia

Portonovo, Marche

Agriturismo Le Magnolie

Loreto Aprutino, Abruzzo

Hotel Marina Riviera

Amalfi, Kampanien

Rekommendationer till dig

Casale Il Tiglio

Mergo, Marche

Residence Il Borgo

Tortoreto Lido, Abruzzo

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Populärt in Abruzzo

search map