Golfsemester i Italien

Hos In-Italia är det nu möjligt att kombinera Italienresan med golf. För alla golfälskare kan vi erbjuda flera kvalitetsboende som ligger i närheten av de fina golfbanorna i Italien.

In-Italia har valt ut de golfbanor där det är möjligt att kombinera golf och upplevelser för hela familjen. Bo exempelvis med familjen på Agriturismo L´Isorella med pool och kort avstånd till Cherasco Golf Club. Till det golfande paret kan vi rekommendera en vistelse på trevliga La Spiga i närheten av Cherasco Golf Club. I det nordliga Piemonte vid sjöarna kan vi rekommendera Villa Allegra och spela på banan Golf Club des Iles Borromèes vid Stresa och Maggioresjön. Ta till de vackra öarna Sardinien eller Sicilien och upplev ö-bornas gästfrihet och den avslappnade kulturen.Lombardiet

Franciacorta Golf Club

Franciacorta Golf Club

I Franciacorta distriktet ligger denna fantastiska bana. Mellan skog och vinmarker kan man spela 27 hål och efterföljande ta på utflykter i området och bl.a. göra vingårdsbesök eller segla på Iseosjön.

Garda Golf & Country Club

Garda Golf & Country Club

Garda Golf & Country Club har haft äran att vara värd för Open d'Italia 1997 och 2003. Det borde ge tillräckligt med utmaningar för de flesta.

Villa Paradiso Golf Club

Villa Paradiso Golf Club

Villa Paradiso Golf Club hör till bland mästerskapsbanorna i Italien. De 18 hål (par 72) sträcker sig över ca. 6.000 meter med 5 sjöar strategiskt placerade runt på banan antingen vid green eller längs fairway. Floden Adda rinner längs banan i gröna omgivningar.

Piemonte

Alpino Golf Club

Alpino Golf Club

Denna 9-håls bana ligger 700 m.ö.h. i vackra gröna område nära staden Stresa och Maggioresjön.

Cherasco Golf Club

Cherasco Golf Club

I regionen Piemonte nära staden Cherasco ligger denna vackra golfbana. Med sina 18 hål omgivna av grönska finns det fina möjligheter att kombinera sport, natur, mat och upplevelser i området.

Golf Club Des iles Borromées

Golf Club Des iles Borromées

Denna 18-hålsbana ligger 500 meter över havet i oförstörda omgivningar mellan Ortasjön och Maggioresjön. Du har utsikt över Maggioresjön från några av hålen.

Sardinien

Is Arenas Golf Club

Is Arenas Golf Club

Is Arenas Golf Club ligger på Sardiniens västkust. Banan är 18-håls och har allt: bunkrar, skog, vatten och ett exeptionellt klimat.

Sicilien

Il Pìcciolo Golf Club

Il Pìcciolo Golf Club

En runda på denna bana är ett måste för golfspelaren som besöker denna fantastiska ö i Medelhavet.

Le Madonie Golf Club

Le Madonie Golf Club

Le Madonie Golf Club ligger mellan Palermo och Cefalù, närmare bestämt i utkanten av byn Campofelice di Roccella. Det finns en 18-hålsbana (par 72) med 5 konstgjorda sjöar, ett "hav" av bunkrar samt flera oliv, appelsin och citronträd som präglar banan. Den kuperade terrängen, vackra naturen och havsutsikten i horisonten gör banan till en fantastiskt krävande upplevelse.

Veneto

Corte Paradiso Golf Club

Corte Paradiso Golf Club

Bo på Relais Corte Paradiso vid Gardasjöns sydöstra bredd och spela golf utanför dörren. Här är det endast 2,5 km till den trevliga staden Peschiera sul Garda vid Gardasjön.