Hotell i Verona i Veneto

Hotel Italia

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Italia ligger på kort avstånd från Veronas centrum och sevärdheter samt från Arenan. Dessutom är det möjligt att ankomma med bil till hotellet utan att köra in i stadens miljözone. Är man i Verona på affärsresa så är det endast 5 km till messcenter och lika långt till stationen Porta Nuova.

Terrass och garage ger fördelar

På hotellet finns det reception, frukostrestaurang, garage och ett litet konferensrum för max 60 personer. På baksidan av hotellet finns en nybyggd terrass med solstolar. Hotellets restaurang öppnas endast vid minst 20 gäster och fungerar därmed mest som affärsmiddagsrestaurang. Men i gatorna omkring hotellet finns flera matställen där man kan få en bit mat.

Rymliga rum med aircondition

Hotellets 55 rum är fördelade på fyra våningar och är alla utrustade med aircondition, minibar, förvaringsbox, telefon, satellit-TV, internet-uppkoppling samt badrum med toalett och dusch samt hårtork. Det finns även en rad rum för 4 personer som ligger på översta våningen med snedtak. De är inte speciellt ljusa men kan å andra sidan användas för en hel familj som vill sova tillsammans.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Hotel Porta Palio

Verona, Veneto

Hotel Piccolo

Verona, Veneto

Hotel Scalzi

Verona, Veneto

Rekommendationer till dig

Hotel Panorama

Torri del Benaco, Veneto

Residence Liana

Torri del Benaco, Veneto

Hotel Scalzi

Verona, Veneto

Populärt i Veneto

Giardini di Altea

Caorle Lido Altanea

Hotel Villa Odino

Quarto d'Altino

search map