Hotell i Verona

Albergo Al Castello

Pris från per pers.
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Det trevliga lilla Albergo Al Castello ligger mycket centralt i Veronas historiska centrum precis vid Castel Vecchio och endast 5 minuters promenad från Arenan.

Hotell och restaurang

Hotellet ligger på andra våningen i ett äldre hus som består av restaurangen Trattoria dei Gavi på första våningen så man har inte långt till närmaste restaurang! Hotellet är litet men mycket välskött. Hotellet består av en liten reception, ett mindre uppehållsrum som också fungerar som frukostrestaurang. Ankommer man i bil har hotellet ett avtal med ett närliggande garage som kan benyttas mot betalning.

Få rum

Det finns totalt 8 rum som alla är nyrenoverade 2005 och 2006. Rummen är precis som allt annat på hotellet ganska små men platsen är gott utnyttjad. Det finns antingen en dubbel- eller två enkelsängar samt telefon, satelit-TV, aircondition / värme samt badrum med dusch, hårtork och toalett.

Kom ihåg

På grund av hotellets storlek, den sköna atmosfären och det super centrala läget är hotellet mycket attraktivt. Därför rekomenderar vi att man bokar i god tid ifall man vill vara säker på att få plats.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Hotel Mastino

Verona, Veneto

Hotel Italia

Verona, Veneto

Hotel Piccolo

Verona, Veneto

Rekommendationer till dig

Residence Taki

Brenzone, Veneto

Residence Liana

Torri del Benaco, Veneto

Corte dei Soavi

Soave, Veneto

Populärt i Veneto

search map