Hotell i Venedig

Hotel Malibran

Pris från per pers.
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Malibran ligger i ett lugnt område på det lilla torget vid Teatro Malibran, ca. 5 minuters promenad från Rialtobron.

Njut frukosten på torget

Under sommarsäsongen kan man äta frukost på torget medans man under kallare årstider intar den i restaurangen som är öppen både till lunch och middag. Hotellet har en mindre reception med en uppehålls-hörna var det även finns tillgång till internet men annars finns det inte direkt några genemsamma utrymmen.

Inredning

Hotellet är uppdelat i två grannbyggnader som båda är av äldre dato. Varje ledig del av byggnaderna har man utnyttjat till att inreda rum, som därför är byggda på det sätt det gått och som renoveras efter behov. I huvudbyggnaden finns hiss medan det finns endast trappor i grannbyggnaden där hotellets nyare rum finns.

Lugnt och fridfullt

Hotellet har många stamgäster vilket dels beror på det centrala läget med gå avstånd till de flesta sevärdigheter men framförallt det faktum att man här bor i lugna omgivningar men går man bara runt ett hörn så befinner man sig genast i de massiva turistströmmarna.

Fint men enkelt

Rummen är fint men enkelt inredda i traditionell venetiansk stil. Storleken på de ca. 40 rummen varierar mycket, men de har alla aircondition, telefon, satellit-tv, minibar, förvaringsbox samt badrum med dusch, hårtork och toalett.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Hotel San Giorgio

Venedig, Veneto

Hotel Orion

Venedig, Veneto

Rekommendationer till dig

Appartamenti San Simeon

Venedig, Veneto

Ca' della Corte

Venedig, Veneto

Hotel Panorama

Torri del Benaco, Veneto

Populärt i Veneto

Giardini di Altea

Caorle Lido Altanea

Hotel Villa Odino

Quarto d'Altino

search map