Semesterbostad i Torri del Benaco vid Gardasjön

Villa Galia

Pris från per pers.
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Placeringen är fridfull och naturskön med flera stigar som leder upp på Monte Baldo berget. Det är 3 km till Torri del Benaco och 4 km till Garda stad. Båda städer bjuder på många inköpsmöjligheter och restauranger.

Utsikt till sjön från din lägenhet

Huset är indelat i två rymliga lägenheter med självständig ingång. Om önskat, ovh om man hyr hela huset, så kan lägeneheterna förbindas med en trappa inomhus. Båda lägenheterna har utsikt mot sjön och egen parkering.

Trerumslägenhet Panorama med 5 sovplatser (andra våningen):
- Lägeneheten är ca. 130 m² stor och består av ett rymligt uppehållsrum med utgång till terrass med bord och stolar, separat kök med diskmasin, sovrum med dubbelsäng, sovrum med tre enkelsängar samt badrum med toalett och dusch. Dessutom har lägenheten tillgång till egen trädgård med bord och stolar samt grill.

Tvårumslägenheten Giardino med 2 sovplatser (första våningen):
- Lägeneheten är ca. 60 m² stor och har direkt ingång från trädgården. Den består av ett uppehållsrum med panoramiska fönster mot sjön, ett litet kök, sovrum med dubbelsäng, samt badrum med toalett, dusch och med tvättmaskin. I trädgården finns bord och stolar samt grill till denna lägenhets exklusiva användning.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Villa Lilium

Torri del Benaco, Veneto

Villa alle Terrazze

Ledrosjön, Sydtyrol & Trentino Alto Adige

Villa Bardino

Torri del Benaco, Veneto

Rekommendationer till dig

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Populärt i Veneto

search map