Villa i Torri del Benaco vid Gardasjön

Villa Bardino

Pris från per pers.
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Villa Bardino ligger med utsikt över Gardasjön. Den är omgiven av en fin trädgård och tät skog bakom huset. Villan ligger vid det lilla samhället Albisano och det är ca 500 meter till närmaste pizzeria/restaurang och ca 3 km till Torri del Benaco. De sista 200 meter upp till huset går på en rätt brant grusväg.

Solrik pool i gröna och lugna omgivningar

Hustets pool ligger fint till med sol nästan hela dagen. Ibland rider de på hästar förbi på den stig som går vid huset, men förutom det så ligger det lugnt och fredligt till. Från trädgården ser man ner över hustaken på ett närliggande semestercenter. Från villans övre våningar är dock utsikten med vidsträckt. Villan är enkelt möblerad och utrustad med tvätt och diskmaskin, TV och CD spelare. Från parkeringen till ingången är det ca 17 trappsteg.

Villa med 6/8 sovplatser:
- Villan är uppdelad på två våningar som båda har utgång till trädgården då huset ligger i sotteräng. På undervånigen finns kök med ugn och diskmaskin, sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch samt tvättmaskin. En vindeltrappa leder upp till övervåningen var man finner ett rymmligt uppehållsrum med öppen spis och två bäddsoffor för vardera en person samt utgång till trädgården, ytterligare ett kök med ugn, ett sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med två enkelsängar (som kan sättas ihop till en dubbelsäng) och två badrum av vilket det ena har toalett och badkar och det andra toalett och dusch.

OBS: Undervåningen kanske de flesta betraktar som en källare. I Italien är det dock vanligt att bygga husen på detta sätt då undervåningen är svalare under sommareb och varmare på vintern. Lider man av astma ska man dok inte sova på undervåningen. Vänligast uppmärksamma detta vid bokning.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Appartamenti Vignol Due

Bardolino, Veneto

Residence San Carlo

Costermano del Garda, Veneto

Casa Adriana

Garda, Veneto

Rekommendationer till dig

Residence Rustico

Garda, Veneto

Relais Corte Paradiso

Peschiera sul Garda, Veneto

Villa Galia

Torri del Benaco, Veneto

Populärt i Veneto

Residence Liana

Torri del Benaco

Hotel Quattro Fontane

Lido di Venezia

Villaggio A Mare

Caorle Lido Altanea

search map