Villa i Susegana i Veneto

Tenuta Due Castelli

Pris från per pers.
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Villan Tenuta Due Castelli är en nybyggd lyxvilla som är byggd efter områdets klassiska arkitektoniska stil. Villan ligger på en sju hektar stor kuperad grund där fem hektar upptas av odling av Prosecco druvor medan de sista två hektaren utgör fruktodling, olivträd och skog. Inte långt från villan kan man deltaga i vinsmakning av DOCG klassificerad Prosecco viner från vinhuset Due Castelli samt prova deras olivolja och andra typiska lokalprodukter, även dessa från gården Due Castelli.

Njut av utsikten från din privata terrass med pool och jacuzzi

Från villan har man en vacker utsikt till de omkringliggande kullarna som kan njutas från villans stora trädäck som är möblerat med fina utemöbler. Vid fastigheten har man anlagt en trädgård som breder ut sig på 4000 m² och där man även finner en fin pool (11 x 6 m) med uppvärmd jacuzzi hörna samt solstolar, omklädningsrum med badmöjlighet precis vid den övertäckta terrassen som även denna är utrustad med fina utemöbler, grill och utekök i marmor. Till villan hör även privat parkering och huset rymmer dessutom tvättmaskin.

Villa med 13 sovplatser:
Huset mäter ca. 500 m² och består på första våningen av rymligt vardagsrum, välutrustat kök med bl.a. ugn, microvågsugn, diskmaskin, juicemaskin och brödrost. Man kan även njuta av tillvaron i villan sällskapsrum med öppen spis (och 60 tum TV) och inta sina måltider i matsalen. Inredningen är utförd efter en sträng inredningslinje i stilen "Country Chic", som är en blandning av naturliga material som sten och trä samt blomstrande textil.

På de övre våningsplanen fördelar sig kvadratmeterna på 6 eleganta dubbelrum, alla med privat badrum, så även enkelrummet. I en av de större svitrummen har man installerat en jacuzzi vid foten av sängen.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Il Pozzo

Capolona, Toscana

Fattoria Villa Torre a Cona

Rignano sull'Arno, Toscana

I Veroni

Pontassieve, Toscana

Rekommendationer till dig

Residence Loano 2

Loano, Ligurien

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Residence Borgomare

Albenga, Ligurien

Populärt i Veneto

search map