Hotell i Quarto d'Altino i Veneto

Hotel Villa Odino

Pris från per pers.
Standardrum
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Villa Odino är inrett i en historisk byggnad från 1563 som tillhörde biskopen på ön Torcello. Den ligger i natursköna omgivningar ner mot floden Sile 20 km norr om Venedig och endast 1 ½ km från staden Quarto d´Altino varifrån det går tåg till Venedig flera gånger i timmen och resan tar endast 30 minuter.

Service och hög standard

Villan ägs av familjen Pasini som gör allt för att erbjuda sina gäster den bästa service. Villan renoverades år 1994 och framstår som ett första klass hotell där man inte har sparat in på varken kraft eller pengar för att uppnå den höga standard som familjen eftersträvat.

Slappa vid poolen

Hotellet har reception med internet-point (det finns även trådlös internetförbindelse), flera trevliga uppehållsrum, bl.a. med kaffe och te faciliteter, bar, matsal där det serveras frukostbuffe, pool som är öppen mellan maj och september samt konferensrum (max 35 personer).

Närområdets möjligheter

Man kan även använda den stora trädgården som sluttar ner mot floden Sile och där det under helgerna från mars till oktober arrangeras båtturer till lagunens öar. Familjen Pasini har även Restaurant San Nicolò som ligger i staden Casale längs floden ca 2 km från hotellet - det finns en shuttle-service för gästerna till och från hotellet liksom det även finns shuttle-service till centrum av Quarto d´Altino.

Rum med utsikt

Hotellet har 30 rum varav 11 är placerade i den gamla villan och 19 i den nya tillbyggnaden som även har hiss. Rummen har utsikt mot floden, trädgården eller mot poolen. Varje rum är individuellt inrett och standarden är mycket hög.

Flera faciliteter på rummet

Alla rum är utrustade med badrum med dusch eller badkar och toalett samt hårfön, telefon, internetförbindelse, satellit-TV, radio, minibar, aircondition samt förvaringsbox. Det finns fem olika rumstyper: Juniorsviterna är något större än de andra rummen medan sviterna består av två rum och har jacuzzi och badkar.

Om man är fler som reser tillsammans är det möjligt att få rum bredvid varandra med gemensam ingång. Det är även möjligt att välja mellan rök- eller rökfritt rum ifall man bokar i god tid.

Dubbelrum Classic för max. 2 personer på ca. 14-18 m². Rummen har dubbelsäng och badrum med dusch eller badkar. Det finns totalt 19 standardrum fördelade på villan och i tillbyggnaden.
Dubbelrum superior för max 3 personer är på ca 20m². Rummen har dubbelsäng och möjlighet till utdragssäng samt badrum med dusch eller badkar. Det finns fyra superiorrum i tillbyggnaden på första våningen med liten privat trädgård mot swimmingpoolen, och ett rum i villan i flygeln (max. 4 personer).
Dubbelrum. deluxe är för max 4 personer på ca. 23 m². Rummen har en liten uppehållsavdelning med dubbel bäddsoffa, dubbelsäng och badrum med dusch eller badkar. Det finns fyra deluxe rum i sidobyggnaden på andra våningen med utiskt över swimmingpoolen, och ett i villans första våning med utsikt över parken.
Junior suite till max 4 personer på ca 31-40 m². Juniorsuiterna har uppehållsavdelning med dubbel bäddsoffa, dubbelsäng samt badrum med badkar. Det finns 2 juniorsviter i villan och en i sidobyggnaden.
Suite till max 4 personer på ca 40 - 45 m². Suiterna har uppehållsrum med dubbel bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng och badrum med jacuzzibadkar. Det finns två sviter i villan på andra våningen och en i sidobyggnaden på andra våningen.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Parc Hotel Germano Suites

Bardolino, Veneto

Relais Corte Cavalli

Peschiera sul Garda, Veneto

Rekommendationer till dig

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Populärt i Veneto

search map