Vart vill du resa?
Loading
När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
Flera sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Porto Santa Margherita ligger in till Adriaterhavet och är en liten förort till den mycket charmiga staden Caorle som ligger endast 2 kilometer bort. Här finns en fin arsenal med kapacitet för upp till 800 båtar, vilken är den första du lägger märke till när du svänger in på området. Och det var just arsenalen som först kom till, här i Porto Santa Margherita, som idag även erbjuder semesterbostäder och andra trevliga nöjen för liten som stor semesterfirare.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Kalabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Många aktiviteter

Det finns alla möjliga faciliteter för seglingsentusiaster samt möjlighet för att utöva många andra sporter både i vattnet som på land. Porto Santa Margherita är en lugn plats, men har en del av de faciliteter du behöver för en trivsam semester. På huvudgatan ”Corso Genova” finns både butiker, restauranger och andra nöjen. Sandstranden är 15 kilometer lång och sträcker sig från Caorle i norr till Caorle Lido Altanea i söder, men här finns mer än bara sol och bad såsom ett stort utbud med olika barnaktiviteter, beachvolley, surfing och mycket annat. För att komma in till Caorle kan du ta bilen eller cykla då det finns cykelväg mellan orterna. Här finns även en genväg över Fiume Livenza. En liten "flotte" tar nämligen både bilar och cyklar över mot en billig peng. Det finns mycket att se och göra runt om Porto Santa Margherita, vilket gör att alla familjens medlemmar kan komma hem med fina minnen i bagaget. Du kan t ex ta en tur ut på landet till det vackra Valpolicella vindistrikt, där du kan besöka vingårdar och köpa goda viner med dig hem som t ex Amarone. Eller så väljer du att äta lunch i den underbart mysiga lilla staden Treviso för att sedan vidare ta dig upp till det otroligt vackra Prosecco vindistrikt, med sina gröna kullar fyllda med vinrankor och gamla slott. Och skulle barnen tycka det blir för mycket kultur och historia kan du alltid locka med en heldag borta vid vid Gardasjön, där du har flera nöjesparker som t.ex Gardaland.

 
 

Populärt i Veneto

search map