Semesterbostad i Peschiera sul Garda vid Gardasjön

Del Garda Village & Camping

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Del Garda Village & Camping ligger i en mycket grön miljö en kilometer från Peschiera sul Gardas centrum och ett par hundra meter från sjöns bredd. Denna stora semesteranläggning erbjuder boende i husvagnar och bungalows (på In-Italia förmedlar vi endast bungalows).

Allt du behöver

Även om det är skönt att ha en trevlig stad med alla typer av butiker, restauranger, kaféer och järnvägsstationen inom gångavstånd, så behöver du inte lämna Del Garda Village & Camping under din vistelse, då du finner allt från restaurang / pizzeria till tvätteri och minilivs.

Och mycket mer

Med det är långt ifrån allt. Här finns också två poolområde, vardera bestående av vuxenpool och barnpool, vattenrutschbanor, parkering vid ingången, tennisbanor, lekplats, cykeluthyrning och gym. Här finns naturligtvis också möjligt att använda Internet i form av internetpoint med Wi-Fi.

Organiserad underhållning

Inget stort italienskt semestercenter utan organiserad underhållning. På Del Garda Village & Camping arrangeras det stora delar av säsongen underhållning och aktiviteter för barn och vuxna.

Lägenheterna på Del Garda Village & Camping

Trerumsbungalow Pini med 4/6 sovplatser (typ B)

Dessa bungalows mäter ca. 30 m² och består av vardagsrum med kokvrå och bäddsoffa för två personer, sovrum med två enkelsängar, litet barnrum med våningssäng samt badrum med dusch och toalett. Dessa bungalows är utrustade med aircondition och satellit-TV. Alla har privat terrass med bord och stolar.

Trerumsbungalow Tigli med 4/6 sovplatser (typ B)

Dessa bungalows mäter ca. 30 m² och har nyligen renoverats (2014). De består av vardagsrum med kokvrå och två bäddsoffor för en person vardera, sovrum med två enkelsängar, litet barnrum med våningssäng samt badrum med dusch och toalett. Dessa bungalows är utrustade med aircondition och satellit-TV. Alla har privat terrass med bord och stolar.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Residence Eden

Peschiera sul Garda, Veneto

Golf Residence

Peschiera sul Garda, Veneto

Belvedere Village

Peschiera sul Garda, Veneto

Rekommendationer till dig

Belvedere Village

Peschiera sul Garda, Veneto

Hotel San Pietro

Limone sul Garda, Lombardiet

Corte Leonardo

Garda, Veneto

Populärt i Veneto

search map