Semesterbostad i Peschiera sul Garda vid Gardasjön

Centro Ai Cappuccini

Pris från per pers.
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Centro Ai Cappuccini var bland de första semesteranläggningar som byggdes vid Gardasjön. Det medför både positiva som negativa drag vilket vi inte tänker undanhålla.

Riktigt attraktiv placering

Det mest positiva är placeringen och platsen. Ja, för Centro Ai Cappuccini ligger verkligen fint med gångavstånd till både stranden (ca. 150 m) som till det trevliga centrum i Peschiera (ca. 500 m). Inköpsmöjligheter och matställe ligger i närheten och inte längre en kort promenad från bostäderna. Dessutom är det gott om plats utomhus - bland annat vid ställets två stora pooler och barnpoolen där badmössa är obligatoriskt. Ankommer man i bil finns det parkering på stället.

Rymliga balkonger

Men det finns även några negativa aspekter att ta hänsyn till. Även om lägenheterna är välskötta trots de många somrar man gästat resenärer är inredningen och indelningen dock av gammaldags stil och det är inte ett ställe för dem som önskar ett möblemang i tip-top standard. Balkongerna är dock mycket rymliga och även om man inte har utsikt över skön har man heller inte utsikt till någon mörk bergvägg. Lägenheterna kan ligga upp till tredje våningen varifrån man har bäst utsikt, men byggnaderna är utan hiss.

Lägenheterna på Centro Ai Cappuccini

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser

Lägenheterna består av uppehållsrum med kokvrå eller separat kök samt två sovplatser i en bäddsoffa (bäst för barn under 12 år), sovrum med dubbelsäng, badrum med toalett och dusch samt utgång till en bred balkong.

Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser

Lägenheterna består av uppehållsrum med kokvrå eller separat kök samt två sovplatser i en bäddsoffa (bäst för barn under 12 år), sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar, badrum med toalett och dusch samt utgång till en bred balkong.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Valbella

Bibione, Veneto

Residence Lia

Bibione, Veneto

Garda Resort Village

Peschiera sul Garda, Veneto

Rekommendationer till dig

Residence Liana

Torri del Benaco, Veneto

Residence Onda Blu

Manerba, Lombardiet

Populärt i Veneto

Villaggio A Mare

Caorle Lido Altanea

Hotel Quattro Fontane

Lido di Venezia

search map