Semesterbostad i Peschiera sul Garda vid Gardasjön

Belvedere Village

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Belvedere Village är ett riktigt fint familjeställe som är uppfört med fokus att uppfylla både barn och vuxnas behov för en skön och trygg semester. Det ligger endast 2 km från Peschiera del Gardas motorvägsavfart, men omgivningarna är lugna och sköna.

Paradis for barnfamiljer

Här finns 182 lägenheter som alla har terrass som vänder ut mot det stora poolområdet. Ingången till lägenheterna är på baksidan av byggnaderna där man även bekvämt kan parkera sin bil. Stället har även egen supermarket med de viktigaste basvarorna, en restaurang som även serverar pizza samt en bar. På gemensamma område är det möjligt att koppla sig på internet via wi-fi, dock mot betalning.

Tre pooler: ett för varje behov

Det finns totalt 3 olika pooler på stället. Den största av dem mäter hela 1400 m² och ligger vid caféets terrass där föräldrarna kan njuta av en förfriskning medan de håller ögonen på de lekande barnen som badar. En andra pool på 480 m² är anpassad för barn då vattendjupet endast är på 70 cm. Den tredje poolen är mestadels för de gäster som önskar att motionssimma. Den är 50 meter lång och 120 cm djup. Vid alla tre pooler finns det solstolar och parasoller.

Lägenheterna

Lägenheterna är inredda i olika färger i modern stil och är alla likadana. De mäter ca. 40 m² och är utrustade med aircondition, satellit-TV, spis med tre kokplattor och microvågsugn. Till alla lägenheter hör även en rymlig och övertäckt terrass / balkong med trädgårdsmöbler.

Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (med terrass och poolutsikt):
- Lägenheterna ligger antingen på första eller andra våningen. De består alla av uppehållsrum med kokvrå och dubbel bäddsoffa (bäst för barn under 12 år) samt utgång till terrass / balkong med bord och stolar. En dörr skiljer dagområdet från nattområdet som består av sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar samt badrum med toalett och dusch.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Residence Eden

Peschiera sul Garda, Veneto

Residence Poiano

Garda, Veneto

Corte Leonardo

Garda, Veneto

Rekommendationer till dig

Residence Taki

Brenzone, Veneto

Residence La Filanda

Costermano del Garda, Veneto

Residence Poiano

Garda, Veneto

Populärt i Veneto

search map