Hotell i Malcesine vid Gardasjön

Hotel Laura Christina

Pris från per pers.
Utsikt mot Malcesine Utsikt från hotellet mot Tremosine Superiorrum
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Laura Christina ligger i en olivlund i utkanten av Malcesine endast 800 meter från centrum och ca. 200 meter från Gardasjön. Hotellet ligger högt så man har en fin utsikt över sjön, men vägen upp går via en brant väg. Hotellet erbjuder fina parkeringsmöjligheter och du kan lätt gå till centrum där det mesta av turen går via en fin panoramisk stig längs sjön.

Äkta inredning

Hotellet byggdes på 70-talet av familjen Nicolodi som än idag äger och driver verksamheten. Inredingen präglas av den tid då hotellet byggdes. Detta betyder att möblerna är av trä och det är lågt till tak. Det gör att den annars så stora receptionen och lobbyn känns ganska liten.

Musik och dans

Förutom den trevliga och mycket hjälpsamma receptionisten Elena möter man ofta Signora Nicolodi i receptionen. Hon är tidigare lärare i latin vilket kan märkas i hennes ibland lite "fyrkantiga" uppträdande. Hotellet är populärt med flera stamgäster som återkommer år efter år. Detta gör att man håller fast vid traditionen om dans och musik en gång i veckan. Sätter man pris på att inte bo alltför modernt så är detta stället att bo på.

Fina faciliteter

Hotellet ligger högt och från de gemensamma uppehållsrummen och utomhus terrassen har man en fin utsikt över sjön. Det finns utomhus och inomhus pool (inhomhus poolen är endast öppen under de kallare månaderna), ett litet fitness-center (maskiner från Tecnogym - 2015), tennisbanor att hyra (racketar och bollar ska medtagas), trädgård och parkering. Invändigt finns det en stor reception med lobby, bar samt restaurang.

Du får egen balkong eller terrass

Det finns två olika rumstyper och alla har telefon, satellit-tv, balkong, toalett med dusch och
hårfön. Superior rummen är lite större och har även en säkerhetsbox. I Superiorrummen kan man beställa aircondition mot tilläggsbetalning precis som det är möjligt att få till en extra säng. Fyra av rummen ligger i ett litet annex och här är stilen mycket österrikisk.

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
Flyg + boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn
 

Liknande ställe

Hotel Panorama

Torri del Benaco, Veneto

Hotel Royal & Suite

Garda, Veneto

Hotel Palme

Garda, Veneto

Rekommendationer till dig

Hotel San Pietro

Limone sul Garda, Lombardiet

Hotel Sole & La Fenice

Tremosine, Lombardiet

Hotel Meandro

Gargnano, Lombardiet

Populärt i Veneto

search map