Hotell i Malcesine vid Gardasjön

Hotel Dolomiti

Pris från per pers.
Hotel Dolomitis fina pool mitt i Malcesine Trevlig innergård under Pergola
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Tänka sig - ett hotell med pool mitt i en av Gardasjöns härligaste städer! Det trevliga Hotel Dolomiti som erbjuder parkering ca. 150 meter från hotellet (mot tillägg) stoltserar dessutom med ett fint trädäck med pool och solstolar samt det stämningsfulla centrum med barer och restauranger precis utanför dörren.

Fin innergård med pergola och härlig pool

Utomhus finner man en härlig trädgård under en Pergola där frukosten serveras under årets varma månader. Invändigt finner man reception med tillhörande bar och lounge med internetpoint, wi-fi (mot tillägg), frukostmatsal, samt hiss. Man har inte sjöutsikt från hotellet men man kan gå ner till sjön på få minuter. Hotellet ligger ganska lugnt trots sin centrala placering, men från poolen kan man ana trafiken från huvudvägen som ligger en bit bort. Hotellet erbjuder dessutom laddningsstation för elbilar.

Dubbelrum Classic
- De 13 Classicrummen har inte balkong. Två av dem har plats för en extra sovplats. Alla rum har sat-TV (några med lcd), aircondition, förvaringsbox samt badrum med toalett, hårtork och dusch.
Dubbelrum Deluxe med balkong
- De 4 Deluxerummen har alla balkong ut mot poolen. Dessutom finns det tre trippelrum. Alla rum har sat-TV (några med lcd), aircondition, förvaringsbox samt badrum med toalett, hårtork och dusch.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Parc Hotel Gritti

Bardolino, Veneto

Hotel Panorama

Torri del Benaco, Veneto

Sporthotel Olimpo

Garda, Veneto

Rekommendationer till dig

Parc Hotel Gritti

Bardolino, Veneto

Hotel La Rotonda

Tignale sul Garda, Lombardiet

Hotel Europa

Limone sul Garda, Lombardiet

Populärt i Veneto

Valbella

Bibione

Residence Liana

Torri del Benaco

search map