Agriturismo i Longare i Veneto

La Casetta Blu

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Restaurangen
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

La Casetta Blu ligger strax ovanför lantstället Le Vescovane och ställets trevliga restaurang. Huset var förr i tiden en hölada tillhörande den vackra gården. Ladan blev helt renoverad och ombyggd för några år sedan med inspiration av en designer från Milano. En del tycker att det är en spännande lösning medan andra kanske tycker att det är lite för avancerat.

Egen terrass och tillgång till pool vid gården Le Vescovane

Från uppehållsrummet har man utgång till privat terrass med trädgårdsmöbler och parasoll varifrån man har en fin utsikt över kullarna omkring gården. Terrassen vänder ut till gräsplanen framför lantstället Le Vescovane där det finns 8 hotellrum samt deras trevliga restaurang. Lite längre ner för gräsmatan och nedanför huvudbyggnaden finner man den gemensamma poolen (14 x 7 m) som delas med övriga gäster. Det finns dock gott om plats för alla gäster att njuta av poolen och solen.

Hus med 4-6 sovplatser

Här har man ett helt hus för sig själv men med ett stort rum då det är inrett som ett stort open space på två våningar. På första våningen finns det uppehållsrum med dubbel bäddsoffa, bäddfåtölj och TV samt utgång till en terrass via en glasdörr, matområde med bord och stolar samt ett välutrustat kök (4 kokplattor, kylskåp, ugn och diskmaskin) samt badrum med toalett och dusch.

Via en vindtrappa från uppehållsrummet kommer man upp på loftet där man finner ett öppet rum med dubbelsäng och ett öppet rum med två enkelsängar. På grund av vindtrappan kan vi inte rekomendera detta hus till familjer med små barn. Man ska dessutom vara uppmärksam på att det är ett hus med öppen plan lösning ifall man är många vuxna som vill ha kunna vara för sig själv, så är detta inget bra val.Huset är dessutom utrustat med aircondition och självständig värmeanläggning.

Notering

Observera att Le Vescovane är mycket populärt för bröllopsfester. Du kan därför förvänta dig att varje lördag under sommaren, kommer det arrangeras bröllopsfester på stället.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Agriturismo Col delle Rane

Caerano di San Marco, Veneto

Agriturismo Il Colombaro

Salò, Lombardiet

Agriturismo Le Preseglie

San Martino della Battaglia, Lombardiet

Rekommendationer till dig

Residence & Yachting Club La Cava

Pognana Lario, Lombardiet

Agriturismo Il Colombaro

Salò, Lombardiet

Residence Taki

Brenzone, Veneto

Populärt i Veneto

Residence Liana

Torri del Benaco

Valbella

Bibione

search map